Kaune duris atvėrė nauja statybinių medžiagų ir buities prekių parduotuvė | Kas vyksta Kaune

Kaune duris atvėrė nauja statybinių medžiagų ir buities prekių parduotuvė

„Ermitažo“ nuotr.

Vienas didžiausių Lietuvos apdailos, sodo ir statybinių medžiagų prekybos tinklų „Ermitažas“ plečiasi – penktadienį atidaryta nauja parduotuvė Kaune, Pramonės prospekte. Tai antroji tinklo parduotuvė šiame mieste, iki šiol „Ermitažas“ veikė tik Raudondvario plente. Šiais metais planuojama ir tolimesnė tinklo plėtra, bus atidaryta nauja „Ermitažo“ parduotuvė Utenoje.

„Investuojame matydami daug potencialo ir galimybių plėtrai ir tuose miestuose, kuriuose jau veikiame, ir ten, kur parduotuvių dar neturime. Jaučiame augančius vartotojų poreikius, žmonės teigiamai vertina „Ermitažo“ parduotuves, stengsimės, kad jie surastų reikiamas kokybiškas prekes, pasidalysime patirtimi ir užtikrinsime patogų apsipirkimą“, – bendrovės pranešime cituojamas UAB „Ermitažas“ generalinis direktorius Gediminas Mickėnas.

Patogus prekių išdėstymas

Naujos parduotuvės plotas siekia apie 12 tūkst. kv. m, joje galima rasti 50 tūkst. skirtingų pavadinimų prekių – statybos, apdailos, namų apyvokos daiktų, dekoro elementų, gėlių, elektrinių prietaisų, kitų namų buičiai reikalingų daiktų. Be to, naujoje parduotuvėje įrengta speciali dažų laboratorija, kurioje klientai gali patogiai išsirinkti ir suderinti spalvas, pasikonsultuoti su profesionalais bei komfortiškai palaukti, kol dažai bus paruošti.

„Ką tik duris atvėręs naujasis „Ermitažas“ Kaune yra orientuotas į patogumą lankytojams – turi dideles erdves, tačiau visos prekės išdėliotos taip, kad skyriai vieni kitus papildytų ir būtų patogu viską surasti. Atidarymo proga daugelį populiariausių prekių pirkėjai galės įsigyti specialiomis kainomis“, – masina G. Mickėnas.

2 tūkst. kv. m ploto oranžerija

Taip pat parduotuvėje įkurta visame „Ermitažo“ tinkle pati erdviausia – 2 tūkst. kv. m. ploto – oranžerija, kurioje pritaikytos naujausios ventiliacijos, apšvietimo ir kuo natūralesnės aplinkos augalams sukūrimo technologijos. Oranžerijoje galima rasti didelį asortimentą skirtingų pavadinimų kambarinių ir lauko augalų, taip pat sodo, daržo technikos, laistymo įrangos ir kitų aplinkos priežiūrai reikalingų prekių.

„Pramonės prospekto parduotuvėje pastatytas naujas 1,5 tūkst. kv. m ploto priestatas, kuriame įrengta „Įvažiuoji-perki“ erdvė. Ji bus patogi pirkėjams įvažiuoti, išsirinkti statyboms ir apdailai reikiamas prekes bei patogiai ir greitai už jas atsiskaityti. Atskirai suderinus, yra galimybė čia įsigytas prekes pristatyti pirkėjui jo nurodytu adresu“, – pasakoja G. Mickėnas.

Kaip nurodoma pranešime, apžiūrėti išsirinktas prekes ir pasitarti dėl prekių įsigijimo, pristatymo sąlygų ir sulaukti konsultacijų verslo klientai galės specialiai parduotuvėje įrengtame didmenos skyriuje.

Tolimesni planai – plėtra

Naujoje parduotuvėje sukurta 80 naujų darbo vietų, iš viso tinklo parduotuvėse Lietuvoje dirba 700 žmonių. „Ermitažo“ bendrovė Lietuvoje valdo aštuonias „Ermitažo“ ir tris „Akroramos“ parduotuves, planuojama ir tolimesnė tinklo plėtra. Šiuo metu „Ermitažas“ veikia didmiesčiuose ir rajonų centruose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Jonavoje, Ukmergėje ir Mažeikiuose.

Į „Ermitažo“ parduotuves tiekiamos aukščiausius kokybės standartus atitinkančios prekės iš Europos ir kituose žemynuose esančių šalių. 2018 m. „Ermitažas” susijungė su analogišku Estijos prekybos centru „Bauhof“ ir kartu tapo pagal apyvartą trečiu didžiausiu apdailos, sodo ir statybinių medžiagų prekybos tinklu Baltijos šalyse. Po šio susivienijimo išplėstas prekių asortimentas bei pasiūlytos palankesnės prekių įsigijimo sąlygos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA