Nors tortas jau suvalgytas, Kaunas Vilniaus gimtadienį dar tik švęs | Kas vyksta Kaune

Nors tortas jau suvalgytas, Kaunas Vilniaus gimtadienį dar tik švęs

„Facebook“ nuotr.

Sausio 25 diena Lietuvos istorijoje yra didi diena – švenčiamas Vilniaus gimtadienis. Šiais metais ant torto puikuojasi 696 skaičius, o Kaunas tradiciškai vilniečius kviečia švęsti pas save.

Vilniaus gimtadienį švenčia ne tik vilniečiai – penktadienio vakarą Kauno merą Visvaldą Matijošaitį pasiekė itin puošnus gimtuvininko tortas. Savivaldybė, pasidalinusi šiuo užfiksuotu kadru, netruko priminti, kad sausio 26 dieną Kaunas pasitinka gimtadienio dalyvius.

Pakilios nuotaikos ir muzikos vakare tikrai netruks. „Pasitinkame su koncertu, nes niekas taip neskatina apetito prieš šventines vakarienes, kaip smagi gyva muzika“, –  Facebook“ įraše informacija dalinosi Kauno miesto savivaldybė.

Taigi, šeštadienį Kauno autobusų stotį užpildys retai mieste matomas gausus vilniečių būrys – 16.30 val. čia vyks pastarųjų pasitikimas. Šventinę atmosferą užkurs „Rakija Klezmer Orkestar“ grupė.

18 val. startuoja visos vilniečiams nemokamos vakarienės, o atgal į Vilnių autobusai iš Kauno autobusų stoties išvyks tarp 21 – 22 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA