„Žalgirio“ arenoje M.A.M.A apdovanojimų raudonu kilimu žengė būrys įžymybių | Kas vyksta Kaune

„Žalgirio“ arenoje M.A.M.A apdovanojimų raudonu kilimu žengė būrys įžymybių

D. Beržinio nuotr / „Kas vyksta Kaune“montažas

Penktadienio vakarą muzikos gerbėjai rinkosi į vieną didžiausių renginių – Metų muzikos apdovanojimus M.A.M.A.  Kauno „Žalgirio“ arenoje raudonu kilimu žengė žinomi Lietuvos vardai ir veidai, o renginio neaplenkė ir miesto meras Visvaldas Matijošaitis.

Raudono kilimo pradžioje šalies garsenybes pasitiko iš ryškiaspalvių rožių pagaminta didžiulė M.A.M.A statulėlė. Tokias, tik šiek tiek mažesnes, šį vakarą į namus išsineš ir už nuopelnus muzikoje įvertinti atlikėjai bei grupės. Besirenkančią minią pasitiko renginio šeimininkas Martynas Tyla ir Simona Nainė, kurios veide švietė ir visiems aplinkiniams šiltas emocijas teikė šypsena.

Kauno „Žalgirio“ arenoje šįvakar vyrauja klasika – įžymybių stiliuje dominuoja juodos ir šventinės blizgios aprangos deriniai. Visgi, akį traukia ir kitokios spalvinės gamos aprangos: nuo baltos iki smaragdinės.

Suknelės vienos už kitą gražesnės, demonstruojančios seksualumą ar niekada iš mados neišeinančią eleganciją,. Tiesa, ne visi rinkosi tokiam vakarui įprastus kostiumus ar puošnias suknias: ant raudono kilimo charizmatiškasis Vidas Bareikis pasirodė su geros nuotaikos nestokojančia komanda – visi pasipuošę ryškiaspalviais sportiniais rūbais.

Muzikos apdovanojimų nepraleido ir Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis su drauge Loreta.

Tarp susirinkusiųjų galima išvysti legendinius prodiuserius – brolius Bendžius, humoristą Paulių Ambrazevičių, dainininkes Justiną Budaitę-Juną, Neringą Šiaudikytę, atlikėją Martyną Kavaliauską, vizažistę Militą Daikerytę, Arą Veberį, Agnę Jagelavičiūtę, Jurgą Šeduikytę, Justiną Jankevičių ir kitus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA