Kauniečių reakcija į rytinę nelaimę: bus daugiau avarijų nei anksčiau | Kas vyksta Kaune

Kauniečių reakcija į rytinę nelaimę: bus daugiau avarijų nei anksčiau

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Ketvirtadienio rytą trijų automobilių avarija, gerokai apsunkinusi eismą link Vilijampolės, fiksuota Nuokalnės gatvėje. Vairuotojai netruko pastebėti, kad susidūrimas įvyko ties neseniai šioje vietoje pastatytu greičio matuokliu.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad pranešimas apie eismo įvykį Nuokalnės gatvėje, kuriame dalyvavo trys transporto priemonės, gautas 8.49 val.

Leidžiantis nuo kalno Varnių tilto kryptimi, vienas į kitą rėžėsi „BMW“, „Mercedes-Benz“ ir „Audi“ automobiliai. Žmonės avarijos metu nenukentėjo. Policijos duomenimis, vairuotojai iš pradžių nesutarė dėl kaltės, tačiau atvykus pareigūnams jau pildė eismo įvykio deklaracijas.

Smūgis buvo ne iš švelniųjų / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Žinute apie šia nelaimę pasidalijus socialiniuose tinkluose, kauniečiai atkreipė dėmesį, kad avarija įvyko ties praėjusių metų pabaigoje Nuokalnės gatvėje sumontuotu ir neseniai pažeidimus fiksuoti pradėjusiu greičio matuokliu. Vairuotojų spėjimu, eismo įvykį sukėlė staigiai prieš įtaisą stabdęs vienas vairuotojų, ir tai ateityje tik kartosis.

„Va tau ir fotikas“, – diskusijoje ironiškai šypsojosi Aurimas. „Dabar dėl to radaro bus daugiau avarijų nei buvo“, – pastebėjo Armintas. „Nebuvo fotiko – nebuvo bėdų. Taip ir tvarkomas eismas Kaune“, – lakoniškai reziumavo kiti.

Romualdo manymu, greičio fiksavimo prietaisas šioje vietoje reikalingas tik miesto biudžetui pildyti. „Nieks netiria eismo – pirma padaro, paskui galvoja“, – tvirtino vyras.

Lukas juokavo, kad avaringumo problemų išspręsti šioje atkarpoje niekaip nepavyks nesumažinus leistino greičio, o Tomas siūlė iš viso uždrausti automobilių eismą.

Visgi ne visi kauniečiai skubėjo kaltinti dėl incidento naują įrangą. Apdaužytas mašinas pamatęs Aurimas padarė kitokią išvadą. „Avarijas kelia neatidūs vairuotojai, „prilipę“ prie užpakalio. <…> Taip sunku palaikyt tuos 20 m iki prieky važiuojančios? Greičiau į darbą vis tiek nenuvažiuosi“, – aiškino vyras, „prilipėliams“ nepagailėjęs ir riebesnio žodelio.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA