Susidūrus trims automobiliams, Vilijampolėje paralyžuotas eismas (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Susidūrus trims automobiliams, Vilijampolėje paralyžuotas eismas (papildyta)

Skaitytojo nuotr.

Trečiadienio pavakarę – smarkus susidūrimas Varnių gatvėje. Sudaužytų automobilių nuolaužoms pažirus po važiuojamąją dalį, čia nutįso didelė spūstis.

Kaip „Kas vyksta Kaune“ nurodė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas, 17.01 val. gautas pranešimas apie dviejų „Volkswagen“ susidūrimą Varnių gatvėje. Automobiliai vienas į kitą rėžėsi Milikonių kalno prieigose netoli Panerių gatvės sankryžos, judant Varnių tilto kryptimi.

Transporto priemonė, kuri po smūgio liko visiškai sumaitotu priekiu, pažymėta, „OptiTaxi“ skiriamaisiais ženklais. Kito „Volkswagen“ stipriai apgadintas dešinys šonas, automobilių detalės pabiro ant važiuojamosios dalies.

Policijai pranešta apie du sužalotus žmones, tačiau atvykus į avarijos vietą automobilių vairuotojai vaikščiojo, iš pažiūros jautėsi gerai. Budintis pareigūnas pažymėjo, kad į nelaimės vietą vis tiek iškviesti greitosios pagalbos medikai, kurie apžiūrės įvykio dalyvius.

Pirminiais duomenimis, vairuotojai blaivūs. Viena pagrindinių Vilijampolės gatvių Šilainių kryptimi visiškai užsikišo, spūstis prasideda jau nuo Nuokalnės gatvės. Esant galimybei, šią vietą verčiau aplenkti.

Papildyta 22:00 val. Į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi vienas iš eismo įvykio dalyvių – „OptiTaxi“ vairuotojas.  Jis papasakojo avarijos aplinkybes ir detalesnę informaciją: pasirodo, avarijoje dalyvavo ir trečias automobilis.

„Aš nuo Šilainių važiavau antra juosta, iš priešpriešinės juostos išlėkė „Volkswagen“ ir trenkėsi į mane“, – pasakoja taksistas.

Jis teigia kad priešpriešais išvažiavęs vairuotojas pasidalino tokio vairavimo priežastimi: mat kaltas kitas vairuotojas, atsitrenkęs į galinę automobilio dalį. „Jis važiavo pirma juosta, joje autobusas sustojo į stotelę,  tada vairuotojas metėsi į antrą juostą, o joje važiavo automobilis ir trenkėsi į galą, nuo smūgio jis išvažiavo į priešprešinę juostą ir trenkėsi į mane, tačiau tai pasakojo jis ir aš to patvirtinti negaliu“, – mintis dėsto taksi vairuotojas.

Dar kartą susisiekus su Kauno apskr. VPK, paaiškėjo, kad eismo įvykyje tikrai dalyvavo trys, o ne du automobiliai: be dviejų „Volkswagen“ markės transporto priemonių, susidaužė ir „Volvo“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA