Kauniečiai įspėja: čia net vos judėdami slydome šonu | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai įspėja: čia net vos judėdami slydome šonu

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Prieš vidurdienį socialiniuose tinkluose vairuotojai pasidalijo Akademijoje apsivertusio automobilio vaizdais. Kauniečiai teigė, kad šioje vietoje itin slidu, išsilaikyti važiuojamoje dalyje sudėtinga.

Nuo išsukimo į griovį nuslydusi ir apvirtusi transporto priemonė užfiksuota apie 10.30 val. Prie automobilio stovėjo du žmonės – incidento liudininkai patikino, kad jie sveiki.

Mašinos suvaldyti nepavyko ant Akademijos viaduko, nuo Aleksandro Stulginskio universiteto išsukinėjant į A5 kelią važiuoti Garliavos kryptimi. Kauniečiai netruko pastebėti, kad nuvažiavimas visiškai apledėjęs.

Ne vienas vairuotojas tvirtino čia važiuodamas antradienį praradęs automobilio kontrolę ir vos nenulėkęs. Anot internetinės diskusijos dalyvių, sukibimo „rasti“ nesisekė net ir vos judant.

„Tuo posūkiu šiandien važiavau – užteko ir 30 km/val., visą atkarpą skersas praslydau“, – sakė Vytautas. Ernestas jam antrino, kad čiuožė net judėdamas 10 km/val., kitų klastingame posūkyje negelbėjo nė visi varantieji automobilio ratai.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad 10.14 val. pranešta apie minėtoje vietoje apvirtusį „Citroen“. Eismo įvykio metu nei žmonės, nei kitų šalių turtas nenukentėjo – vairuotojas pats pasirūpins automobilio pašalinimu iš griovio.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA