Daugiau detalių apie dvi gyvybes nusinešusią avariją: jauna vairuotoja mėgino lenkti | Kas vyksta Kaune

Daugiau detalių apie dvi gyvybes nusinešusią avariją: jauna vairuotoja mėgino lenkti

Pirmadienį specialiosios tarnybos pateikė daugiau informacijos apie eismo įvykį Kėdainių rajone, kurio metu žuvo du žmonės. Merginos vairuotas automobilis lemtingą akimirką atsidūrė tiesiai prieš estų „Mercedes-Benz“.

Kaip tikslina Lietuvos kelių policijos tarnyba, pranešimas apie nelaimę Kėdainių r., Lančiūnavos k., magistralinio kelio A8 Panevėžys–Aristava–Sitkūnai 43-iame kilometre, gautas sausio 20 d., 12.50 val.

21-erių merginos vairuotas „Peugeot 406“, esant apsnigtai kelio dangai, lenkimo metu įvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir rėžėsi į „Mercedes-Benz Vito“ kurį vairavo 51-erių Estijos pilietis.

Įvykio vietoje vaizdą po kraupios avarijos užfiksavo rinkosaikste.lt žurnalistas Dimitrijus Kuprijanovas:

Iš sumaitotų transporto priemonių nukentėjusiuosius ir žuvusiuosius teko vaduoti ugniagesiams. Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, 12.59 val. pranešta apie tris avarijos metu prispaustus žmones.

Greitosios pagalbos medikai „Peugeot“ vairuotojai G. T. ir „Mercedes-Benz“ 46 metų keleivei M. K. padėti nebegalėjo – joms konstatuota mirtis. „Mercedes-Benz“ vairuotojas iš mašinos ištrauktas sąmoningas, dėl daugybinių sužalojimų jis paguldytas į ligoninę.

Beje, BNS rašo kelininkus perspėjant, kad pirmadienio rytą eismo sąlygos išlieka sudėtingos Kauno ir Vilkaviškio rajonuose – čia dėl susiformavusio plikledžio valstybinės reikšmės kelių dangos yra slidžios.

Likusioje šalies dalyje pagrindiniai keliai – su šlapio sniego provėžomis, vietomis slidūs, mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai padengti prispausto sniego sluoksniu, taip pat slidūs.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA