Fiksuoja skaitytojas: į Kauną atėjo penktadienis | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja skaitytojas: į Kauną atėjo penktadienis

Stopkadras

Penktadienio vakarą „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas vienoje viešojo transporto stotelėje užfiksavo itin nuotaikingą šou. Kauniečio manymu, šokio judesiais vaikinas šventė pasibaigusią darbo savaitę ir sveikino ateinantį savaitgalį.

„Kaune penktadienis“, – juokėsi, rodosi, visiškai atsipalaidavusį šokėją nufilmavęs Mantas. Gerą nuotaiką spinduliuojančiu pasirodymu praeiviai apie 17 val. apdovanoti vienoje Petrašiūnų stotelėje.

Kaip pasakojo skaitytojas, jam belaukiant troleibuso, ausines užsidėjęs vyrukas smaginosi bent 10 minučių. Ne tik šoko paskendęs savo pasaulyje, tačiau su visais draugiškai sveikinosi.

Anksčiau šio žmogaus šokant gatvėje Mantas teigė nematęs, veidas jam pasirodė nepažįstamas, tad galima manyti, kad savaitgalinio džiaugsmo protrūkiais dažnai jis nesišvaisto.

Vaizdo įraše matomas šokėjas atrodė kaip reikiant įsijautęs. Tiesa, į aplinką reagavo adekvačiai: pro šalį važiuojant policijos ekipažui, akimirkai kiek nusiramino. Tik įdomu, kodėl – gal Lietuvoje viešose vietose jau uždrausta ir šokti?

Kadangi negalime atspėti, kokios muzikos klausė kasas pasileidęs vaikinas, jo judesiams atvirkštine eiga siūlome pritaikyti šį šeštadienio troškulį užvis geriausiai įkūnijantį klasikinį Oliver Cheatham takelį:

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA