Automobiliai nepajėgia įveikti kelio: gatves kausto avarijos | Kas vyksta Kaune

Automobiliai nepajėgia įveikti kelio: gatves kausto avarijos

Kur stovi policija Kaune nuotr.

Antradienio rytą dėl prastų oro sąlygų ir slidžios kelio dangos Kaune ir jo apskrityje vyksta avarijos. Vairuotojai ne tik tūno spūstyse, bet ir kovoja su plikledžiu, kišančiu koją jų transporto priemonėms.

Su portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistais susisiekė kauniečiai, pranešantys apie keblią sutuaciją Karkazų gatvėje. Pasak jų, neįmanoma automobiliais užkilti į Rokų plentą. „Vyrai stumia transporto priemones. Kitos iš jų stovi įjungtais avariniais signalais. Neįmanoma net apsisukti ar pajudėti iš vietos“, – skundžiasi vairuotojai.

Susisiekus su pareigūnais paaiškėjo, jog pranešimas apie eismo įvykį minėtoje vietoje nėra gautas. Todėl veikiausiai nepavydėtina situacija Karkazų gatvėje susiklostė dėl slidžios kelio dangos. Kauno apskrities policijos atstovas užsiminė, jog vakar, sausio 14 d. rytą, Karkazų gatvės įkalnėje buvo susidūrę keturios transporto priemonės.

„Ši vieta gana problemiška. Tačiau yra smėlio krūvos, vairuotojai galėtų pasibarstyti kelią, bet kaip visada – laukia pagalbos“, – sako pareigūnas.

„Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Jo teigimu, avarijos šiandien stingdo didžiąją dalį miesto. Socialinio tinklo „Facebook“ grupėje „Kur stovi policija“ nariai praneša apie eismo įvykį Jurbarko-Tilžės-Paneriu-Raudondvario plento žiede. Šiuo metu ten darbuojasi ekipažas.

Taip pat Ateities plente, Raktažolių gatvėje, netoli sankirtos, vairuotojai tūno spūstyse. Nuo kelio nuslydo sunkiasvorė transporto priemonė „Scania“. Vairuotojas blaivus, nukentėjusiųjų išvengti pavyko.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA