20 kilogramų „nusimetęs“ S. Siparis: geriausia dieta yra seksas | Kas vyksta Kaune

20 kilogramų „nusimetęs“ S. Siparis: geriausia dieta yra seksas

delfi.lt 2019/01/13 13:06
DELFI nuotr.

Aktorius Saulius Siparis pastaruoju metu laikėsi nuošalėje ir vengė atvirai kalbėti apie savo asmeninį gyvenimą. Po skyrybų su antrąja žmona jis pradėjo gyventi vienas ir tarsi ieškojo ramybės, tačiau dabar jis atviras. Garsaus artisto gyvenime netrūksta pokyčių, kuriuos atnešė nauja jo meilė.

Aktorius LNK laidoje „Nuo iki“ pasakojo, kad lūžiu jo gyvenime tapo viena lemtinga diena darbe. Tądien jis vos nenualpo eidamas į sceną. „Man buvo labai blogai ir nieko nebenorėjau“, – apie blogąjį gyvenimo etapą pasakojo jis ir pridūrė, kad dabar turi du jį nuolat lydinčius angelus sargus, kurių šnibždesį jis girdi.

Gruodį šešiasdešimtmetį atšventęs aktorius atsikratė 20 kilogramų ir dabar jau žino, kad juodasis laikotarpis liko praeityje. „Dabar aš noriu dainuoti. Man viskas gerai, bet buvo momentas kai pats scenoje būdamas matau save iš šono. Rekordas buvo 26 spektakliai per mėnesį. Dirbam, bet nieko iš to nėra. Nei tos šlovės man bereikia, nei uždirbsiu ko nors.

Galiausiai atsitojau grimo kambaryje ir tik temo…temo. Atsibudau ten pat, bet jau buvo atvažiavusi greitoji pagalba. Praktiškai kaip ir buvai išėjęs kažkur. Galbūt iš to ir atsirado tokia mano pauzė, kai nenorėjau niekur būt. Bėgau, išsidirbinėjau ir angelas sargas man pasakė gerai, kad išsitaškiau. Laiko nebėra ir ateina akimirka, kai turi sustoti“, – sakė LNK eteryje.

Aktorius samprotauja, jog blogiausia tai, kad jis iššvaistė savo jėgas. Ir tik sveikatos problemos privertė sustoti. „Taip. Aš galiu atvirai pasakyti, kad nelabai žinau, kas yra meilė, bet tas pojūtis įvyksta tada, kai mažiausiai tikiesi, – atviravo jis.

– Savo gyvenime jau buvau padėjęs tašką ir maniau, kad tai yra praeitis ir nemaniau, kad tai dar bus. Tapau prietaringas ir sentimentalus, ko manyje ilgą laiką nebuvo visiškai. Bijau dalintis savo laime. Laikysiu suspaudęs, nes man tai pernelyg brangu.“

78 kg sveriantis aktorius dabar keletą kartų per savaitę lankosi sporto klube ir pradėjo labiau rūpintis savimi. „Mėgstu saldumynus ir valgau labai daug. Geriausia dieta yra seksas. Šitą aš patarčiau visiems, jei galit“, – šypsojosi S. Siparis.

Pozityviai nusiteikęs kino ir teatro aktorius sakė, kad šįkart savo mylimosios viešai nerodys, nes nori laime ir meile džiaugtis tik pats, bet patikino, kad dabar yra jo laikas ir jaučia, jog visas jėgas pavyko susigrąžinti.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA