Kaune paaugliai žiauriai sumušė merginą (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Kaune paaugliai žiauriai sumušė merginą (papildyta)

DELFI, „Kas vyksta Kaune“ inf. 2019/01/11 20:23
DELFI.LT video stop kadro nuotr.

„Gyvenimo kliedesys“, „Šypsenėlę“, „Išjunk“, „Ė, palaukit, čia gali žmonės ateiti“ – tokie šūksniai girdisi DELFI redakciją pasiekusiame vaizdo įraše, kuriame užfiksuotas žiaurus jaunos merginos sumušimas. Ant žemės sėdinčią merginą Kauno Dainavos rajone mušė grupė jaunuolių: ir vaikinai, ir merginos.

Vaizdo įrašą atsiuntęs anonimas teigia, kad įvykis užfiksuotas ketvirtadienio vakarą Kaune, Dainavos mikrorajone. Įraše matyti, kad džinsus dėvinti mergina sėdi ant apsnigtos žemės ir rankomis dengiasi sau veidą, o grupė asmenų, pasikeisdami, spardo ir daužo merginą. Dauguma smūgių – į galvos sritį.

„Kažkur girdžiu žmonės kalba“ – pasigirsta vaizdo įraše ir vaizdas ima kiek labiau drebėti, pabaigoje grupė asmenų, galimai išsigandę artėjančių pašalinių žmonių, pabėga. Filmuojama tamsoje, todėl tikslios vietos neįmanoma atpažinti.

Vaizdo įraše, kurio trukmė beveik dvi minutės, merginai kojomis ir keliais suduodama daugiau nei dvidešimt smūgių. Po dar vienos smūgių lavinos pasigirsta klausimas: „Ar ji dar gyva iš viso?“

Kai mergina bando pakelti galvą, jai vėl suduodamas smūgis, šį kartą tiesiai į veido sritį. Įraše girdimas raginimas apšlapinti auką.

Susisiekus su Policijos departamento Komunikacijos skyriaus vedėju Ramūnu Matoniu, šis teigė, kad apie tokį įvykį pareigūnai nėra informuoti. R. Matonio teigimu, informacijos apie sumuštą jauną merginą neturi ir Kauno gydymo įstaigos.

DELFI įrašą perdavė policijos pareigūnams, pradėtas tyrimas įvykio aplinkybėms nustatyti. Portalas „Kas vyksta Kaune“ tiria šią situaciją, gavus daugiau informacijos, bus papildyta.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Papildyta sausio 12 d., 17.46 val.

Šeštadienį paaiškėjo daugiau su nutekintu vaizdo įrašu susijusių detalių. „Kas vyksta Kaune“ parašę skaitytojai teigė žinantys, kas tapo egzekutorių auka ir pridūrė, kad įvykis užfiksuotas ne praėjusį ketvirtadienį.

Portalui susisiekus su pačia mergina, ši patvirtino, kad konfliktas įvyko daugiau nei prieš metus. Jos aiškinimu, dėl susirėmimo vyko ir teismas, tačiau konflikto motyvų ir teisminio proceso išeigos nukentėjusioji nekomentavo.

„Kas vyksta Kaune“ 2017-ųjų gruodžio 16 d. viešino pranešimą apie, kaip reikia manyti, vaizdo įraše fiksuotus smurtinius veiksmus. Policijos departamentas tąkart pranešė, kad gruodžio 15 d., 18.40 val., Karaliaus Mindaugo prospekte dešimt jaunuolių sumušė 2004 m. gimusią mažametę.

Mergaitė pristatyta į ligoninę, tačiau po apžiūros išleista į namus, dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. Portalo skaitytojai šio penktadienio vakarą taip pat tikino, kad nukentėjusioji pažinojo skriaudėjus, konfliktavo su viena mergina iš VI forto apylinkių. Esą jos turėjo išsiaiškinti santykius, tačiau minėta mergina atėjo su draugais ir viskas išsirutuliojo į masinį linčo teismą.

Gavę daugiau duomenų apie šį atvejį iš teisėsaugos institucijų, informuosime.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA