Kaunietė, išvydusi nematytą reiškinį danguje: „Gal kas nors užfiksavo kažką panašaus?“ | Kas vyksta Kaune

Kaunietė, išvydusi nematytą reiškinį danguje: „Gal kas nors užfiksavo kažką panašaus?“

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Ketvirtadienio rytą portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė kaunietės Auros laiškas ir nuotrauka, kurioje užfiksuotas ją nustebinęs reiškinys, pamatytas danguje? „Gal kas nors užfiksavo kažką panašaus? Kas čia? Vienu metu buvo labai ryšku, paskui išblėso ir dingo“, – pasakoja skaitytoja.

Pasak jos, fotografijoje įamžintą vaizdą pavyko pamatyti Dainavos mikrorajone, V. Krėvės prospekte, sausio 10 dieną, apie 7 val. ryto.

„Galvojau, gal kokios šviesos iš kažkur į viršų šviečia… Bet jos tai – ryškesnės, tai – blankesnės. Manau, niekas taip sureguliuot negali. O netrukus išvis dingo… Gal pašvaistė kokia, neįsivaizduoju… Bet vaizdas geras buvo“, – nuostabos neslepia Aura.

Galbūt dar kažkam pavyko visa tai užfiksuoti? Atrodo tikrai įdomiai, ne dažnai tokie reiškiniai matomi mūsų šalyje, – šyptelėdama pridūrė skaitytoja.

Kauniečiai, gal ir jūs šįryt matėte kažką panašaus? Kaip manote, kas tai galėtų būti?

Dėkojame portalo skaitytojams, kad dalijasi naujienomis apie įvykius mieste. Jei norite pranešti žinią, rašykite mums el. paštu: kaunas@kasvyksta.lt arba susisiekite socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA