Pravieniškių pataisos namuose nuteistasis numirė žaisdamas ledo ritulį | Kas vyksta Kaune

Pravieniškių pataisos namuose nuteistasis numirė žaisdamas ledo ritulį

Asociatyvi / DELFI nuotr.

Sekmadienio rytą Pravieniškių pataisos namuose lauke susmuko nuteistasis – jam konstatuota mirtis. Nustatyti gyvybės užgesimo priežasčiai pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šių metų sausio 6 d. buvo gautas 2-o sektoriaus Apsaugos ir priežiūros skyriaus vyriausiojo specialisto tarnybinis pranešimas, jog apie 11.15 val., pareigūnai pirmame lokaliniame sektoriuje pamatė ant žemės gulintį nuteistąjį ir šalia jo – du nuteistuosius, kurie atliko dirbtinį kvėpavimą, rašoma Kalėjimų departamentų puslapyje.

Nuteistasis neštuvuose nedelsiant buvo nuneštas į Sveikatos priežiūros tarnybą, kur buvo gaivinamas iki kol atvyko greitosios pagalbos medikai. Atvykus greitosios pagalbos medikams, apie 11.52 val. buvo konstatuota nuteistojo mirtis.

Turimais pirminiais duomenimis, nuteistieji lokalinio sektoriaus kieme žaidė ledo ritulį, kuomet vienam iš jų pasidarė bloga ir jis susmuko. Žinoma, kad miręs nuteistasis 2018 m. gruodžio mėnesį dėl ligos buvo konsultuotas ne tik įstaigos gydytojų, bet ir kitose gydymo įstaigose, taip pat ir Laisvės atėmimo vietų ligoninėje, iš kurios grįžo tik 2018 m. gruodžio m. 28 d.

Įstaigos administracija reiškia užuojautą velionio artimiesiems.

Dėl šio įvykio kriminalinės žvalgybos skyriuje pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA