Dingęs jaunas vyras, kurio paieškoms ruošiasi kariuomenė, pastebėtas Kaune? | Kas vyksta Kaune

Dingęs jaunas vyras, kurio paieškoms ruošiasi kariuomenė, pastebėtas Kaune?

Socialinio tinklo „Facebook“ nuotr.

Šeštadienį savanoriai pradėjo masinę Vytauto Prunskaus paiešką, prie jų pirmadienį prisijungs policijos ir kariuomenės pajėgos. Nors žmonių jėgos sutelktos į Molėtų rajono, Padvarnių kaimo apylinkes, kur ir dingo jaunas vyras, liudininkų teigimu, penktadienį jis galimai pastebėtas Kauno „Maximoje“.

Penktadienį, sausio 04 dienos vakarą socialiniame tinkle „Facebook“ pasklido žinia: buriami savanoriai, kurie padėtų surasti nuo sausio 02 dienos dingusį jaunuolį. Nors paieškos prasidėjo vos jam dingus, savanoriai rinkosi šeštadienį 10 valandą ryto prie Padvarnių kaimo pieninės ir įnirtingai ieško dingusio V. Prunskaus.

Penktadienį vykusiose paieškose turėjo dalyvauti pareigūnai ir kariai, tačiau jie dėl sniego nutarė prisijungti pirmadienį.

Visgi, pasak į „Kas vyksta Kaune“ besikreipusio skaitytojo, naktį iš penktadienio į šeštadienį, prieš vidurnaktį, jauno vyro beieškančius asmenis pasiekė žinia, kad V. Prunskus pastebėtas Kaune, tačiau, kaip jie patys teigia, kol kas tai tik „šakėmis ant vandens“ parašyta informacija. „Viena moteris rašė, kad lyg ir matė jį visą parą dirbančioje Kauno „Maximoje XX“, tačiau nori gauti leidimą parduotuvės vaizdo įrašų peržiūrai, kad įsitikintų, ar tikrai jis ten buvo“, – informacija dalinasi skaitytojas.

Kaip rašoma anksčiau internete patalpintame įraše, paskutinį kartą jaunas vyras matytas šių metų sausio 02 dieną, apie 12 valandą Molėtų raj. Suginčių sen. Padvarnių kaime.

„Vilkėjo tamsią juodą striukę, avėjo juodais auliniais batais, kepurė megzta arba „full cap’as“. Aukštas, stambesnio sudėjimo, nešiojo akinius.

50 metrų nuo sodybos, kurioje buvo pastebėtas paskutinį kartą, buvo rasta asmens tapatybės ir banko kortelės. Vytauto telefonas nuo sausio 2 dienos 14:50 valandos išjungtas. Policija planavo paiešką su karinėmis pajėgomis šiandienai, bet nukėlė pirmadieniui“, – skelbiama „Facebook“ įraše.

Jauno vyro artimieji prašo turinčius kokios nors informacijos ar mačiusius V. Prunskų skambinti numeriu 860578172 arba pranešti policijai.

Utenos apskrities policija „DELFI“ portalui patvirtino, kad šis vyras intensyviai ieškomas. Penktadienio vakarą policininkai apylinkėse paiešką sustabdė sutemus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA