Kaunietės puikiai įvertino ir nebrangią baltarusišką kosmetiką | Kas vyksta Kaune

Kaunietės puikiai įvertino ir nebrangią baltarusišką kosmetiką

Kaune, miesto širdyje, jau trejus metus veikia firminė baltarusiškos kosmetikos parduotuvė. Kosmetika yra pamėgta ir jaunimo, ir brandaus amžiaus klientų. „Belita kosmetika“ parduotuvėje galima rasti kosmetikos veidui, kūnui ir plaukams. Taip pat įvairių asmens higienos priemonių, dantų pastos. „Turime ir natūralios kosmetikos, tinkančios itin jautriai odai ir plaukams“, – teigia parduotuvės įkūrėja Eglė Morkūnė.

Dauguma klienčių jau įsitikino šios kosmetikos kokybe. Be to, ši kosmetika itin tinka lietuvaičiams, nes mus su baltarusiais sieja ne tik bendra istorija, bet ir veido odos, plaukų struktūra, panašus klimatas bei oro temperatūros svyravimai. Todėl „Belita kosmetika“ idealiai tinka ir mūsų tautiečiams.

„Kaunietės, pabandę mūsų kosmetikos produktų, dažnai grįžta padėkoti, pasakoja kaip patiko, ar tiko vienas ar kitas kremas ir šampūnas. Pasitaiko ir skeptiškai nusiteikusių klienčių, kurios po kurio laiko grįžta pirkti pas mus“, – teigia E. Morkūnė.

Ypač klientės mėgsta ir vertina baltarusiškus blakstienų tušus, lūpų dažus su taukmedžio sviestu, plaukų šampūnus bei veido kremus.

„Praeitą savaitę nusprendžiau pasilepinti ir nusipirkau tušą už 30 eurų. Pabandžiau ir sėkmingai numečiau į stalčiaus gilumą. Joks tušas neprilygsta šitam XXL baltarusiškam. Nė vienas bandytas taip gerai neatskiria blakstienų.“- pasakoja klientė.

„Klientės džiaugiasi, kad turime platų baltarusiškų tušų pasirinkimą. Silpnoms blakstienoms atstatyti, turime specialų, plaukelius tausojantį ricinos aliejaus blakstienų serumą“, – pasakoja E. Morkūnė.

Įmonė „Belita ir Viteksas“ sėkmingai gamina kosmetiką Minske, Baltarusijoje, jau 30 metų. Kosmetika perkama daugelį metų ne tik Baltarusijoje, bet ir aplinkinėse valstybėse. Lietuviai taip pat vertina ir noriai naudoja baltarusišką kosmetiką.

„Belita kosmetika“ yra įsikūrusi Kauno širdyje, Laisvės alėjoje 114. Parduotuvė nuolat atnaujina savo prekių asortimentą ir neatsilieka nuo garsiausių pasaulyje kosmetikos kompanijų. Kosmetika yra patraukli šiuolaikiniam vartotojui: puiki kokybė, platus pasirinkimas ir gera kaina.

„Belita“ ir „Vitex“ kosmetikos produkcija yra sertifikuota ir pripažinta Europos Sąjungoje.

„Labai džiaugiuosi galėdama pasiūlyti nebrangios ir itin kokybiškos kosmetikos prekių kauniečiams. Kiek žinau, kosmetikos iš Baltarusijos mylėtojų yra tikrai daug. Todėl pradėjome prekiauti kosmetika ir internetu. Norintiems pamėginti mūsų produktų, visada duodame veido kremų, kaukių, šveitiklių mėginėlių. Mūsų pardutuvėje prekių išsirenka ir išrankus klientas.“ – sako „Belita kosmetika“ įkūrusi E. Morkūnė.

Belita kosmetika parduotuvė įsikūrusi Kauno centre, Laisvės al. 114. Baltarusiškos kosmetikos galima įsigyti ir internetu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA