Neblaivaus vairuotojo sukeltoje avarijoje sužalota moteris | Kas vyksta Kaune

Neblaivaus vairuotojo sukeltoje avarijoje sužalota moteris

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojo nuotr.

Į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi ketvirtadienio vakarą įvykusios skaudžios avarijos liudininkai. Aukštuosiuose Šančiuose lenkimo manevras pasibaigė smūgiu į priešpriešais važiavusį automobilį, moteris išvežta į gydymo įstaigą.

Pasak kauniečių, sausio 03 dienąm apie 19:58 valandą Ašmenos 1-ojoje gatvėje susidūrė „Volkswagen Passat“ ir „Audi“ markių automobiliai. Pastarojo manevras sukėlė eismo įvykį.

„Minėta gatve nuo Kauno klinikinės ligoninės važiavo mikroautobusas, jį lenkė vos apgramdytais langais „Audi 80“, priešais, savo eismo juostoje važiavo „VW Passat“. Automobiliai susidūrė kaktomuša“, – matytą vaizdą apibūdino skaitytojai.

Liudininkų teigimu, nukentėjo savo juostoje riedėjusios transporto priemonės keleivė – ji išvežta į LSMU ligoninę Kauno klinikas.

Kaltininkas iš įvykio vietos išėjo

Visgi, tolimesnė įvykio eiga taip pat nebuvo sklandi. Pasak įvykį mačiusių kauniečių, avariją sukėlęs vairuotojas tiesiog išėjo.

„Įdomioji dalis ta, kad po smūgio „Audi“ vairuotojas išlipo ir išėjo. Praeivių paklaustas, kur eina, sakė, kad teisių atsinešti. Atvykusi policija „Audi“ keleivio klausė, kas vairavo automobilį. Iš nuogirdų – vairuotojas pareigūnams žinomas“, – kaltininko veiksmus nupasakojo skaitytojai.

Kauno apskr. VPK duomenys atskleidė dar vieną detalę – eismo įvykį sukėlęs vairuotojas buvo neblaivus, jam alkoholio matuokliu nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,80 prom.

Pasak pareigūnų, įvykis užfiksuotas apie 19.50 valandą, tiesa, kitoje gatvėje, nei teigė liudininkai. Policija skubėjo į Ašmenos gatvę. Čia vyro (gim. 1984 m.) vairuojamas automobilis „Audi 80“ susidūrė su priešpriešais važiavusia transporto priemone „VW Passat“, kurią vairavo vyras (gim. 1971 m.). Dėl patirtų sužalojimų į gydymo įstaigą pristatyta „VW Passat“ automobilio keleivė (gim. 1975 m.).

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA