Automobiliui Kaune įsirėžus į stulpą, sunkiai sužeisti penki žmonės | Kas vyksta Kaune

Automobiliui Kaune įsirėžus į stulpą, sunkiai sužeisti penki žmonės

Skaitytojų nuotr.

Naujųjų metų naktis paženklinta itin skaudžiu eismo įvykiu Biruliškių gatvėje. Čia lengvajam automobiliui atsitrenkus į stulpą, ligoninėje su įvairiais sužeidimais atsidūrė penki asmenys.

Kaip „Kas vyksta Kaune“ sakė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budėtojas, pranešimas apie avariją Biruliškių gatvėje gautas 0.48 val. – automobilis „Mercedes-Benz“ čia rėžėsi į apšvietimo stulpą.

Avarijos metu sužeistas vairuotojas ir trys keleiviai, kurių amžius – tarp 20 ir 30 metų, taip pat 44-erių moteris. Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresniosios gydytojos žiniomis, sužalotieji pristatyti į Kauno klinikas. Visiems nukentėjusiesiems įtariami kaulų lūžiai, kai kurie – itin sudėtingi.

Nukentėjusiuosius iš sudaužyto „Mercedes-Benz“ traukė ugniagesiai gelbėtojai / Skaitytojų nuotr.

Prispaustus žmones, išskyrus moterį, iš sumaitoto automobilio vadavo ugniagesiai. Kaip rašė „Kauno diena“, 25-erių vairuotojui lūžo dubens kaulai, moteriai buvo sužalotas veidas ir ranka. Gale sėdėję jauni vyrai patyrė rankų, veido ir pilvo sužalojimus, vienam išmušti dantys.

Kauno apskrities VPK budintis pareigūnas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad prie transporto priemonės vairo sėdėjęs vyrukas neturėjo vairuotojo pažymėjimo.

Dėl šios veikos pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR Baudžiamojo kodekso 281 str. 1 d., kurioje už eismo įvykį, sukeltą pažeidus kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisykles, numatoma bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Apie ekipažo narių blaivumą nepranešama, jis tirtas paėmus kraujo mėginius ligoninėje – šie duomenys jau priklauso ikiteisminio tyrimo medžiagai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA