V. Matijošaitis priėmė sprendimą dėl mero rinkimų | Kas vyksta Kaune

V. Matijošaitis priėmė sprendimą dėl mero rinkimų

„Vieningas Kaunas“ inf. 2018/12/27 09:02
R. Tenio nuotr.

Kauno meras Visvaldas Matijošaitis dalyvaus pavasarį vyksiančiuose Kauno mero rinkimuose ir sieks antrosios kadencijos. V. Matijošaitis taip pat ves „Vieningo Kauno“ sąrašą, dalyvausiantį rinkimuose į Kauno miesto tarybą, rašoma „Vieningo Kauno“ pranešime spaudai.

„Prieš kelerius metus Kaunas buvo apleistas, nedrąsus ir praradęs pasitikėjimą savimi miestas. Kad galėtų pakilti iš pelenų, Kaunui visų pirma reikėjo išsikuopti. Šiandien tai yra miestas, į kurį visi žiūri su pagarba. Tai yra miestas, kurio žmonės žodžius „aš esu iš Kauno“ pagaliau sako su pasididžiavimu. Šiandien Kauno dabartimi ir ateitimi tiki tiek jo žmonės, tiek ir verslas. O tai virsta investicijomis, naujomis gamyklomis, verslo centrais ir naujomis darbo vietomis“, – teigė V. Matijošaitis.

Jaučia atsakomybę

Pasak dabartinio miesto vadovo, Kaunas virsta moderniu, europietišku miestu, išsiskiriančiu ne tik tvarka, bet ir patogumu gyventi.

„Prieš kelis metus į mero pareigas mane atvedė noras, kad Kaunas pasikeistų. Šiandien pokyčiai mieste yra įgavę labai gerą pagreitį. Visi augantys miestai turi šansą suklestėti. Kaunas neturi teisės praleisti šito šanso. Kartu su komanda jaučiame atsakomybę už tai, kad ši galimybė virstų realybe“, – kalbėjo V. Matijošaitis.

Surinko stiprią komandą

Rinkimuose į Kauno miesto tarybą dalyvausiančio „Vieningo Kauno“ sąrašo viršuje kartu su V. Matijošaičiu yra Vilniaus dailės akademijos Kauno fakulteto dekanas, architektas prof. Jonas Audėjaitis, medicinos mokslų daktarė, docentė, viena garsiausių šalies šokių trenerių Jūratė Elena Norvaišienė, Kauno valstybinio muzikinio teatro vadovas Benjaminas Želvys ir gausus būrys akademikų, visuomenininkų, verslo, sporto, kultūros ir kitų sričių profesionalų.

„Tiek dirbant versle, tiek ir bet kur kitur svarbiausia yra turėti gerą komandą. „Vieningo Kauno“ sąraše yra surinkta labai stipri komanda, kurią vienija meilė savo miestui ir noras padėti jam toliau augti. Tai yra žmonės, turintys darbus ir didelę gyvenimišką patirtį. Šia komanda visiškai pasitikiu – su ja galėčiau eiti kad ir į karą“, – pabrėžė V. Matijošaitis.

V. Matijošaitis paneigė pasigirdusias kalbas apie iš anksto dėliojamas būsimas koalicijas Kauno miesto taryboje: „Vieningas Kaunas“ nėra politinė partija ir mes neužsiimame partijų mėgstamais išankstiniais dėliojimais. Esame subūrę savo komandą, galvojame tik apie Kauną ir nieką daugiau.“

Tiesioginiai mero ir savivaldybių tarybų rinkimai vyks 2019 metų kovo 3 d.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA