Nauja informacija: apvirtus automobiliui, į ligoninę išvežti keturi žmonės | Kas vyksta Kaune

Nauja informacija: apvirtus automobiliui, į ligoninę išvežti keturi žmonės

Kauno apskr. VPK nuotr.

Šventinės dienos vakaras kelyje vairuotojui ir keleiviams baigėsi ligoninėje. Automobiliui rėžusis į kliūtį, nukentėjo keturi žmonės.

[galerija kiek=”4″]

„Kas vyksta Kaune“ jau rašė apie gruodžio 26 d., prieš 18 val., Kėdainių rajono Josvainių seniūnijoje, kelio Aristava-Kėdainiai-Cinkiškis 26 kilometre nutikusią skaudžią nelaimę. Ji, kaip manoma, nutiko dėl antrosios Kalėdų dienos vakarą kelius padengusio pavojingo ledo.

Kauno apskrities vyriausias policijos komisariatas (VPK) ir Kauno apskrities priešgaisrinė gelbėjimo valdyba (PGV) ketvirtadienio rytą pateikė daugiau informacijos apie šią avariją. Paaiškėjo, kad apie 17.40 val. nuo kelio nulėkęs automobilis „Mazda 2“ vertėsi ir rėžėsi į medžius.

Transporto priemonė buvo visiškai sumaitota, policijos nuotraukose matyti, kad automobiliui trūksta galinių kairės pusės durelių. Ugniagesių duomenimis, salone ant galinės sėdynės buvo prispausta moteris – ją belaisvinant hidrauline įranga, pašalintos ir durelės, nukentėjusioji perduota medikams.

Policija taip pat patikslino, kad ligoninėje atsidūrė ir 1958 m. gimęs vairuotojas, kuris buvo blaivus. Kaip jau pranešta vakar, į gydymo įstaigą išvežtos trys keleivės, gimusios 2004 m., 1992 m. ir 1957 m.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA