Kalėdinių dovanų karštinė: žalgirietį „išgelbėjo“ idėjų nepritrūkusi močiutė | Kas vyksta Kaune

Kalėdinių dovanų karštinė: žalgirietį „išgelbėjo“ idėjų nepritrūkusi močiutė

Vaizdo įrašo stopkadras nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkams išmonės nestinga ne tik krepšinio aikštelėje, bet ir šventiniu laikotarpiu. Žalgiriečiai sukūrė nuotaikingą bei išradingumo nestokojantį sveikinimą šv. Kalėdų proga – Thomasui Walkupui teko išties nelengva užduotis – išrinkti kalėdinę dovaną komandos kapitonui Pauliui Jankūnui.

Tikriausiai daugelis atsimename, kai mokykloje prieš šventes traukdavome iš kalėdinės kojinės ar gilaus indo lapelius, kuriuos išvynioję rasdavome vardą to žmogaus, kuriam rinksime dovaną. Tokia tradicija gaji iki pat šių dienų ne tik tarp vaikų, bet ir tarp suaugusiųjų.

Štai, pavyzdžiui, Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pasirinko pastarąjį būdą savo kolegoms nustebinti. Rinkti dovanas, o vėliau jas dovanoti, žinoma, smagu, tačiau kartais itin nelengva apsispręsti, kokia gi staigmena konkretų žmogų nudžiugintų labiausiai?

Su šia problema ieškodamas dovanos komandos kapitonui P. Jankūnui, susidūrė T. Walkupas. Gerai pasukęs galvą iš pradžių manė, jog tinkamiausia dovana komandos kapitonui – auksaspalvio retriverio veislės šuo, apie kurį vėliau sklandytų mielos kalbos kaip ir apie Šarūno Jasikevičiaus keturkojį.

Antrasis variantas – senovinis automobilis, tačiau į šią idėją komandos draugai taip pat pažvelgė kritiškai. Trečiasis būdas nustebinti P. Jankūną – padovanoti jam kardą. Tačiau jis, juk ne kareivis, tad ir šis variantas – netinkamas. Paskutinė T. Walkupo viltis – močiutė. Paklausęs Kauno „Žalgirio“ talismano Žalgirinio sufleravimo ir paskambinęs jai – rado išeitį, kaip nustebinti komandos kapitoną.

Visa ši dovanos paieškų istorija sugulė į nuotaikingą žalgiriečių šventinį sveikinimą. „Nuo visos „Žalgirio“ šeimos norime Jums palinkėti linksmų šv. Kalėdų ir laimingų Naujųjų metų!“, – tarė sėkmingai dovanos paieškų užduotį įveikęs T. Walkupas.

 

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA