Šalia Kauno kalėdinės eglės nufilmuotas naujas muzikinis vaizdo klipas | Kas vyksta Kaune

Šalia Kauno kalėdinės eglės nufilmuotas naujas muzikinis vaizdo klipas

Fiksuotas ekrano vaizdas nuotr.

Tai, kad Kauno kalėdinė eglutė šiemet neatsigins dėmesio, buvo galima nuspėti vos pradėjus ryškėti jos kontūrams. O gruodžio pradžioje įžiebus šią rekordinio aukščio žaliaskarę, kauniečių ir miesto svečių žvilgsniai dar labiau į ją krypsta. Šventiniu Kauno medžiu susidomėjo ir atlikėjai. Prie miesto kalėdinės eglutės nufilmuotas milžiniško populiarumo sulaukęs muzikinis vaizdo klipas.

Vos prieš keletą dienų, gruodžio 20 dieną, „YouTube“ platformoje atsiradęs viename populiariame vasaros šou išpopuliarėjusių Gabijos Radžiūnaitės ir Žygimanto Petkaus muzikinis vaizdo klipas jau perkopė du šimtus tūkstančių perklausų.

Jų atliekamos lietuviškos dainos „Pulsas“ vaizdo klipe žiemiški snieguotų eglių vaizdai persipina su Kauno kalėdinės eglutės ir miesto Rotušės aikštės vaizdais, prisidedančiais prie nuotaikingo kūrinio teksto įprasminimo vizualiomis priemonėmis.

„Nuo tavo kvapo pulsas man padažnės, staiga visi receptoriai sustiprės. Temperatūra kils – delnai prakaituos. Kaip tavęs atsikvėpuot? Sakyk, ar būsi pasaka tu mana su laiminga pabaiga?“, – dainuoja Žygis ir Gabija.

Kūrinio „Pulsas“ vizualiame išpildyme galima pamatyti ne tik miško apsuptyje vykstantį sniego gniūžčių „karą“, bet ir stipriai besisukančią karuselę Kauno Rotušės aikštėje, kuri tarsi įprasmina apdainuotą dviejų žmonių meilės istoriją.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA