Kaunietis suabejojo, ar pagalbos prašanti moteris nėra apgavikė | Kas vyksta Kaune

Kaunietis suabejojo, ar pagalbos prašanti moteris nėra apgavikė

Video stop kadro nuotr.

Šventiniu laikotarpiu gausu įvairių iniciatyvų, kurių tikslas – padėti pagalbos stokojantiems, sunkiai sergantiems, apleistiems ir vienišiems. Kalėdiniu laikotarpiu žmonės labiau linkę vieni kitiems padėti, paaukoti geriems darbams, pasidalinti gerumu. Tačiau toks laikas palankus ir įvairaus plauko apgavikams, linkusiems pasipelnyti iš kitų žmonių gerumo. Portalui „Kas vyksta Kaune“ atsiųstoje medžiagoje – galimai viena tokių istorijų.

Kaune J. Basanavičiaus gatvėje iš prie sankryžos stovinčių automobilių vairuotojų paramos neva sunkiai sergančiams kūdikiui prašiusi jauna moteris atkreipė pro šalį važiavusio kauniečio  dėmesį. Pats sulaukęs tokio prašymo, jis nusprendė išsamiau pasidomėti šios moters istorija ir tikslais. Tiesa, koją pakišo rusų kalba, mat moteris bendravo tik rusiškai ir nemokėjo nė žodžio anglų kalba, o vyras – atvirkščiai. Tad jų įrašytas pokalbis intriguoja, vietomis prajuokina ir galiausiai palieka patiems žiūrovams nuspręsti, ar moters pagalbos prašymas – tikras, o vyro abejonės – pagrįstos.

Video įraše užfiksuotoje lentelėje, kurią moteris laikė rankoje ir rodė automobilių vairuotojams, lietuvių kalba buvo prašoma pinigų neva nuotraukoje nurodytam berniukui Bogdan Melnik, kuriam reikalinga antroji operacija, o jo liga – kraniostenozė. Pasidomėjus paaiškėjo, kad liga iš tiesų yra sunki, diagnozuojama ankstyvame amžiuje ir jos eiga itin sudėtinga.

Tiesa, dėl kalbos barjero video autoriui nepavyko išsiaiškinti, ar moteris yra šio vaiko mama, ar giminaitė, kur minėtas kūdikis gydomas. Moteris teigiamai atsakė tik į vieną teiginį, kad ji yra iš Ukrainos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA