R. Cicinas aprodė papuoštus namus: sūnus didžiosios Kalėdų dovanos jau sulaukė | Kas vyksta Kaune

R. Cicinas aprodė papuoštus namus: sūnus didžiosios Kalėdų dovanos jau sulaukė

delfi.lt 2018/12/23 11:34
Asmeninio albumo nuotr.

Kaip ir daugeliui tėvų, Ryčiui ir Neringai Cicinams Kalėdos yra ypatingas metas, nes tenka sukurti šventinį stebuklą savo sūnui Adui. Atlikėjo šeima turi ne vieną Kalėdų tradiciją, o eglutės puošimas jų namuose yra tarsi tikras ritualas. „Turime ir eglutės įžiebimo šventę“, – pasakodamas apie savo žaliaskarę šypteli garsus dainininkas.

[galerija kiek=”4″]

DELFI pašnekovo namuose stovi beveik dviejų metrų ilgio dirbtinė Kalėdų eglutė. Gimus sūnui jiedu su žmona nusprendė, kad taip bus praktiškiau, tačiau jau kitąmet ją tikisi pakeisti tikra ar kėnio medeliu.

„Visuomet eglutę puošiame gruodžio 1 dieną. Tai mūsų maža tradicija. Susirenkame ir visa šeima kartu puošiame eglutę, o vakare, kai jau viskas paruošta ir ateina tamsa, namuose užgesiname šviesas ir pasakome „eglute, nušvisk“ ir Adas įjungia eglutės švieseles. Viskas taip paprasta ir šeimyniška“, – sako atlikėjas.

Kiekvienais metais jų eglutė puošiama ir keletu naujų žaisliukų. Taip jau esančius iš kelionių ar dovanotus gerbėjų papildo kiti įdomūs ir savą istoriją turintys papuošimai. „Eglė tarsi pasakoja ir mūsų gyvenimo istoriją, kelia prisiminimus“, – pasakojo dainininkas.

Tradiciškai Kūčių vakarienės valgyti R. Cicino šeima vyks į mamos namus, o šiemet į Lietuvą grįžo ir atlikėjo krikšto mama, todėl jų šventės bus dar smagesnės: „Mūsų giminė nėra didelė, todėl lengvai telpame prie vieno stalo. Vėliau mama liks su seserimi Kazlų Rūdoje, o mes su žmona ir sūnumi grįšime į savo namus, kur toliau švęsime Kalėdas. Su programom ir filmais šeimos rate pasitiksime šventes. Visada sakau, kad gavęs šeimą gavau ir dovaną daugeliui metų į priekį.“

Paklaustas, kokias dovanėles jis šiemet padės po kalėdine eglute ir ko tikisi pats, Rytis nusišypso. Paprastai jų šeimoje renkamos praktiškos dovanos.

„Pavyzdžiui, nešioju kontaktinius lęšius, todėl mama sako, kad jau žino, ką man padovanos. Ji nusprendė, kad jų rinkinį ir nupirks man. Tai praktiška ir kartu parodo, kad žmogus rūpi. Aš mamai nupirksiu mylimos aktorės knygą. Svarbiausia ne pinigų kiekis, o dėmesys vienas kitam. To buvimo kartu niekas nepakeis“, – kalbėjo atlikėjas.

Tik sūnus Adas jau gavo didžiąją Kalėdų dovaną. Berniukas taip pat panoro praktiškos dovanos, todėl tėvai su močiute jam padovanojo televizorių. Netrukus dešimtąjį gimtadienį švęsiantis berniukas galės žiūrėti norimas laidas prieš pamokas ar po jų, tačiau nuvykus į močiutės namus ten jo lauks ir vaikiški siurprizai.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA