Švenčių išvakarėse Kauno „Akropolyje“ partrenkta moteris (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Švenčių išvakarėse Kauno „Akropolyje“ partrenkta moteris (papildyta)

Stopkadras

Kalėdų karštinė sekmadienį pareikalavo aukų – Kauno prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ kliudyta moteris. Į automobilių stovėjimo aikštelę išskubėjo policija ir medikai.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai sekmadienio vakarą pranešė apie nelaimę daugiaaukštėje Kauno „Akropolio“ aikštelėje. Kaip portalui pasakojo iš įvykio vietos susisiekęs kaunietis Mindaugas, apie 16.30 val. čia partrenkta maždaug 40-50 metų amžiaus moteris.

Vyro atsiųstoje vaizdo medžiagoje matyti suklupusią nukentėjusiąją apsupusios trys susirūpinusios moterys ir šalia stovintis „Toyota“ automobilis. Kol viena jų, galimas daiktas, skambina specialiosioms tarnyboms, kitos dvi pritūpusios mėgina padėti kliudytai pėsčiajai.

Nelaimės liudininku tapusio kauniečio teigimu, moteris ėjo ne per pažymėtą perėją, o vairuotoja suko kairėn ir nepamatė žmogaus. Mindaugo vertinimu, moteris žygiavo apie 5-10 m nuo „zebro“.

Visgi su „Kas vyksta Kaune“ susisiekusi moteris, prisistačiusi nukentėjusiosios dukra, kategoriškai paneigė tokią įvykių versiją – ji pabrėžė, kad moteris ėjo per perėją, o stabdžius su akceleratoriumi sumaišiusi neseniai teises įgijusi „Toyota“ vairuotoja nubloškė pėsčiąją nuo pažymėto praėjimo.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad 16.31 val. gautas pranešimas apie „Akropolio“ aikštelėje partrenktą moterį. Greitoji pokalbio metu važiavo į nelaimės vietą, duomenų apie vairuotoją pareigūnai dar neturėjo.

Moters duktė vėlų sekmadienio vakarą pridūrė, kad nepaprastai susisielojusi vairuotoja tuoj pat pripažino kaltę. Policija tiria eismo įvykio aplinkybes.

Kaip portalui nurodė Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties (GMPS) pamainos vyresnioji gydytoja, medikams buvo keblu pasiekti nukentėjusiąją – aikštelėje negalėjo pravažiuoti greitosios automobilis, kuris tiesiog per aukštas. Palikę mašiną, specialistai iki moters ėjo pėsti.

Kauno GMPS žiniomis, moteris patyrė didelį išgąstį, alpo, nors dabar yra sąmoninga. Pėsčioji bus išvežta į gydymo įstaigą. Vėlgi, nukentėjusiosios artimoji „Kas vyksta Kaune“ tikslino, kad moteriai gali būti pažeistas stuburas, ji guli ligoninėje.

Vaizdo įrašas, kurį nelaimės vietoje užfiksavo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas, pašalintas nukentėjusiosios artimųjų prašymu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA