Dėl slidaus kelio automobiliai Kaune virsta ant stogo | Kas vyksta Kaune

Dėl slidaus kelio automobiliai Kaune virsta ant stogo

Skaitytojos nuotr.

Nors sniegas gerokai apsunkina eismo sąlygas, daugelio įvykių būtų galima išvengti, jeigu vairuotojai gatvėms virtus čiuožykla taptų dvigubai atidesni. Visgi skaitytojai sako, kad Kaune yra vieta, kurios įveikti be „nuotykių“ praktiškai neįmanoma.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytoja Reda penktadienio vakarą su portalu pasidalijo vaizdais iš Vilijampolės gyventojų kasdienybės. Nuotraukose, kuriose – vos dviejų parų periodu užfiksuoti vaizdai – sudaužyti ir sniego gniaužtuose nepajudinamai sukaustyti automobiliai.

Tai vyksta stačioje Dangės gatvelėje, besileidžiančioje iš Šilainių į Vilijampolės mikrorajoną. Važiuojamąją dalį padengus sniegu ir ledui, vairuotojams tampa nepaprastai sudėtinga įveikti klastingą vingį kairėn.

Vienas automobilis trečiadienio popietę dėl to nulėkė nuo betonuoto šlaito ir apsivertė. Mikroautobuso vairuotojui penktadienį šios baigties išvengti pavyko, tačiau kelionę teko baigti pusnyje.

Į Dangės gatvės pinkles žiemą įkliuvo ne vienas / Skaitytojos nuotr.

„Ši gatvė daugelį metų yra neprižiūrima savivaldybės, kelias iš ties yra baisus: mašinos slidinėja, nei nusileidžia, nei pakyla kalnu. Apsiverčia, apsigadina, įvažiuoja į nuosavų namų teritorijas“, – žiemos vargus, kuriuos Dangės gatvėje patiria eismo dalyviai, nupasakojo Reda.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA