Kauno gatvėmis keturračiais skriejo pusšimtis Kalėdų Senelių | Kas vyksta Kaune

Kauno gatvėmis keturračiais skriejo pusšimtis Kalėdų Senelių

Skaitytojo nuotr.

Šeštadienį laikinosios sostinės gatves sudrebino jau tradicine tampanti kilni ir linksma iniciatyva. Klubo „Kauno Jawos“ nariai aplankė daugiavaikę šeimą Kauno rajone, o po to visiems dovanojo šventiškai neįprastą reginį surengę kelionę aplink miestą.

[galerija kiek=”4″]

Ne vienas „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas pastebėjo triukšmingą, šypseną keliančią ant keturračių sėdusių Kalėdų Senių virtinę. Išmonės šventiniams personažams netrūko – vairuotojai pasipuošė patys ir padabino savo transporto priemones. Vienas keturratis tempė kalėdines „roges“, o ant kito net buvo pritvirtinta papuošta Kalėdų eglutė.

Kaip „Kas vyksta Kaune“ pasakojo iniciatyvą rengiančio klubo „Kauno Jawos“ narys Tomas Sinkevičius, keturračiais į gatves išriedėjo apie 50 Kalėdų Senelių. Susitikę prie „Combo“ klubo, jie važiavo į Domeikavą, kur dovanomis ir parama pradžiugino 12-os atžalų daugiavaikę šeimą.

[susije_video kurie=”1″]

„Po to Pramonės prospektu judėjome iki prekybos miestelio „Urmas“, iš ten važiavome į Rotušės aikštę, kur pasifotografavome, palinksminome žmones ir skirstėmės“, – sakė vienas magiškų keturračių vairuotojų, pridūręs, kad prasukta ir K. Donelaičio gatve. Gerai nusiteikę Seneliai pradžiugino kauniečius, kurie atsakė šypsenomis.

[susije_video kurie=”2″]

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad šventinį šurmulį Kauno gatvėse keturračius apžergę Kalėdų Seneliai kelia ne pirmą kartą – ši iniciatyva, portalo žiniomis, jau šešta. Pernai klubo „Kauno Jawos“ nariai dovanas vežė Senamiesčio vaikų dienos centro ir Kauno arkivyskupijos Caritas programos „Vaiko gerovės institutas“ bendruomenėms.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA