Žiaurioje avarijoje žuvusi jauna moteris – iš Kauno rajono | Kas vyksta Kaune

Žiaurioje avarijoje žuvusi jauna moteris – iš Kauno rajono

„Kas vyksta Kaune“, DELFI inf. 2018/12/22 11:08

Kauno rajono savivaldybės meras Valerijus Makūnas šeštadienio rytą pasidalijo užuojauta ir palinkėjo stiprybės dviejų Vilniaus rajone vakar žuvusių moterų artimiesiems. Pasirodo, viena jų buvo karė savanorė ir Kauno rajono visuomeninė veikėja.

„Skaudi nelaimė iš gyvenimo išplėšė dvi jaunas gyvybes – netekome jaunos, energingos, kupinos planų LSDP Kauno rajono skyriaus narės Rūtos Paukštytės ir jos draugės Editos Paliokaitės. Noriu pareikšti nuoširdžią užuojautą artimiesiems, kurių Šv. Kalėdas užtemdė gedulas“, – socialiniame tinkle rašė V. Makūnas.

R. Paukštytė, pridūrė Kauno rajono meras, buvo karė savanorė. Kaip patvirtino užuojautą taip pat išreiškusi Lietuvos kariuomenės vadovybė, moteris tarnavo Lietuvos didžiojo kunigaikščio Butigeidžio dragūnų batalione. E. Paliokaitė, DELFI žiniomis, buvo nėščia.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad gruodžio 21 d., apie 10.35 val., Vilniaus r., Melkio k., kelio Pikeliškės-Maišiagala 35-ame km, automobilis „Volvo S60“ išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą, susidūrė su kariuomenės sunkvežimiu „MAN“, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

Į tragišką įvykį pateko sąjungininkai iš NATO, važiavę po pratybų. Įvykio metu žuvo lengvuoju automobiliu važiavusios dvi merginos. DELFI duomenimis, atvykus medikams, 1997 m. gimusios moterys dar buvo gyvos, tačiau be sąmonės ir itin kritiškos būklės – jų išgelbėti nepavyko. Kariškiai nebuvo sužaloti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA