Dovanų pirkimo karštinė įgauna pagreitį: prie „Megos“ – milžiniškos spūstys | Kas vyksta Kaune

Dovanų pirkimo karštinė įgauna pagreitį: prie „Megos“ – milžiniškos spūstys

„Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Kasmet, ko gero, susimąstome, kad pasiruošimą šventėms tausojant savo nervus ir energiją reikėtų pradėti anksčiau, bet daugelį reikalų galiausiai vis tiek tvarkome paskutinę minutę. Pasirūpinti dovanomis į „Megą“ šeštadienį prieš Kalėdas susiruošė tikrai ne vienas kaunietis – prekybos ir laisvalaikio centro aikštelė ir prieigos tiesiog sausakimšos.

Aukštai virš „Megos“ viaduko bei automobilių stovėjimo aikštelės pakilęs „Kas vyksta Kaune“ bepilotis orlaivis atskleidė tikrąjį kalėdinės karštinės mastą. Mašinos spūstyje rikiuojasi jau Šilainiuose, Jotvingių ir Kuršių gatvėse, ką bekalbėti apie užsikimšusius nusukimus nuo magistralės.

Lauke esanti aikštelė tiesiog prigrūsta automobilių: vairuotojai nardo tarp eilių belaukdami, kol kas nors, prisikrovęs dovanėlių, pasuks namo ir atlaisvins vietelę. Kauniečiai mašinas rikiuoja net nesužymėtame plote anapus išvažiavimo iš aikštelės, galima manyti, situacija ne ką geresnė ir daugiaaukštėje automobilių stovėjimo aikštelėje.

Suintensyvėjus eismui, o vairuotojams pritrūkus koncentracijos, neapsieita ir be avarijų. Gyventojai socialiniuose tinkluose informuoja, kad apie 13 val. Islandijos plente, judant link Klaipėdos, susidūrė keturi automobiliai.

Vairuotojams besiaiškinant, kas kaltas dėl techninio eismo įvykio, plentu beveik iki Muravos sankryžos nusitęsė spūstis, kuri šiuo metu pamažu skirstosi.

„Megos“ darbo laikas per šventes / „Mega“ nuotr.

Dar tik planuojantiems judėti į vieną pagrindinių Kauno prekybos centrų primename, kad dar rytoj „Mega“ dirbs prailgintu grafiku, o jau pirmadienį daugelis parduotuvių ir restoranų užsidarys anksčiau. Pirmąją Kalėdų ir Naujųjų metų dieną parduotuvės iš esmės nedirbs, paskutinę šių metų dieną grafikas sutrumpintas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA