Kalėdinė kaunietės „dovanėlė“ sukčiams – atidavė stulbinančią sumą pinigų | Kas vyksta Kaune

Kalėdinė kaunietės „dovanėlė“ sukčiams – atidavė stulbinančią sumą pinigų

Asociatyvi / VSAT nuotr.

Kol visi įsisukę į finalinį šventinių pasiruošimų bruzdesį, nesnaudžia ir sukčiai. Penktadienį iš garbaus amžiaus kaunietės niekšai be jokių skrupulų išviliojo stambią sumą pinigų.

Policijos departamento duomenimis, gruodžio 21 d., apie 14 val., Kęstučio gatvėje gyvenančiai moteriai (g. 1939 m.) į laidinį namų telefoną paskambino vyriškis, kuris, prisistatęs kriminalinės policijos pareigūnu, pareiškė, kad moteris galimai turi padirbtų kupiūrų.

Teisėsaugos atstovu apsimetęs vyras tvirtino, kad neva padirbtus banknotus reikia patikrinti. Tą pačią dieną, apie 15 val., į moters namus atėjusiems dviem vyriškiams kaunietė atidavė 19 980 eurų.

Gyventojai įspėja ir apie dar vieną telefoninių sukčių schemą. Kaip rašo portalas DELFI, paskambinę į namų telefoną, apgavikai esą perduoda ragelį verkiančiai moteriai, kuri prašo mamos pagalbos. Tuomet ragelis keliauja į kurios nors žinomos gydymo įstaigos chirurgo rankas.

Mediku apsimetęs vyras pasakoja, jog sukčių taikiniu tapusio žmogaus atžala krito nuo laiptų, susilaužė ranką, prasiskėlė lūpą, bet, svarbiausia, krisdama kartu nusitempė mergaitę, kuriai daroma operacija ir tėvai prašo pinigų arba paduos į teismą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA