Vėl stoja eismas Kauno „aklųjų“ sankryžoje: skaitytoja užfiksavo susidūrimo momentą | Kas vyksta Kaune

Vėl stoja eismas Kauno „aklųjų“ sankryžoje: skaitytoja užfiksavo susidūrimo momentą

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Viena avaringiausių miesto sankryžų „tuščia“ eismo įvykių atžvilgiu likti, žinoma, negalėjo ir snieguotą penktadienį. „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja užfiksavo prieš pat 17 val. čia įvykusį susidūrimą.

Kaip „Kas vyksta Kaune“ informavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budintis pareigūnas, pranešimas apie avariją Savanorių prospekto ir Tvirtovės alėjos sankryžoje gautas 16.56 val.

Čia susidūrė „Lexus“ ir „Volkswagen“ automobiliai. Filmuotoje medžiagoje matyti, kad buvo kliudyta sankryžą bekertančio „Volkswagen“ galinė dalis. Tuo metu dalį transporto mazgo blokavo Taikos prospektu link Nuokalnės gatvės judėję ir sankryžos nespėję įveikti vairuotojai.

Kilo ginčas, kas kaltas dėl eismo įvykio – vairuotojai laukia policijos pareigūnų. Tuo metu milžiniškos transporto spūstys įvažiuojant į sankryžą formuojasi iš visų Savanorių ir Taikos prospektų pusių.

Šiandien pareigūnai dirba išsijuosę – Kauno apskrities VPK budėtojo teigimu, avarijų penktadienį jau fiksuota daugiau nei 60 ir skaičius vis auga.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA