Miestiečiai šokiruoti: „Kauno“ viešbutis persivadins su Vilniumi susijusiu vardu? | Kas vyksta Kaune

Miestiečiai šokiruoti: „Kauno“ viešbutis persivadins su Vilniumi susijusiu vardu?

R. Tenio nuotr.

Laisvės alėja žygiuojančius akylesnius kauniečius kelios neįprastos detalės trečiadienį privertė stabtelėti prie „Kauno“ viešbučio. Į Vilnių vedančius akcentus pastebėję skaitytojai sutriko, ar tik laikinojoje sostinėje veikiantis viešbutis nesiruošia keisti pavadinimo.

Kaip tvirtino į „Kas vyksta Kaune“ kreipęsi kauniečiai, išardyta viešbučio iškaba, nors šio pokyčio portalo fotografas nepastebėjo. Ant viduje esančių staliukų žmonės esą taip pat matė servetėles ar kitus elementus su „Vilnia“ logotipu. „Ar pačioje Kauno širdyje stovinčiam viešbučiui bus suteiktas Vilniaus vardas??“ – prieštaringus jausmus keliančiais ženklais stebėjosi gyventojai.

Visgi, kaip paaiškėjo susisiekus su vienu viešbučio savininkų Rimantu Meška, kalbos, kad „Kauno“ viešbutis tampa „Vilnia“, tėra gandai, nors tam tikrų nuorodų į pastarąjį pavadinimą kauniečiai ir galėjo pastebėti. Tarkime, servetėles su „Vilnios“ viešbučio logotipais.

„Bandome savo svečiams pasakyti, kad Vilniuje yra šaunus viešbutis, kuriame kviečiame apsilankyti. Paprasčiausiai mes pastatėme viešbutį Vilniuje – jis jau veikia ir vadinasi „Vilnia“, o savininkai tie patys – norime parduoti lovas ir čia, ir sostinėje“, – „Kas vyksta Kaune“ aiškino R. Meška, patikinęs, kad su Laisvės alėjoje esančio viešbučio pavadinimo keitimu tai niekaip nesusiję.

Verslininkas, vis dėlto, atskleidė, jog viešbučio laukia kitokios permainos – sausį Kaune pradedama renovacija. „Pamatę, kaip puikiai išėjo Vilniuje, nusprendėme, kad ir čia reikia pasitempti“, – sakė R. Meška.

„Kauno“ viešbutis darbų metu uždarytas nebus, jokių nepatogumų, anot pašnekovo, svečiai nepatirs. Remontas bus atliekamas palaipsniui, atsižvelgiant į apkrovimą – pirmąjį darbų etapą planuojama baigti balandį.

Primename, kad šiuo metu bendrovė „Kauno viešbutis“ valdo „Kauno“ viešbutį ir naująjį viešbutį „Vilnia“. Tuo metu įmonei „R. Meškos firma“ priklauso ir „Kaunas City Hotel“, veikiantis liūdnai pagarsėjusiame „stiklainiu“ pramintame pastate šalia Kauno miesto savivaldybės.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA