Rotušės aikštėje kauniečiams nemokamai išdalyti gražiausi kalėdiniai simboliai | Kas vyksta Kaune

Rotušės aikštėje kauniečiams nemokamai išdalyti gražiausi kalėdiniai simboliai

R. Tenio nuotr.

Ketvirtadienį Lietuvoje vyko akcija „Parsinešk Kalėdas į savo namus“, kurios metu miškininkai gyventojams dovanojo kalėdines eglių šakas. Iniciatyva prieš gražiausias metų šventes neaplenkė ir Kauno miesto bei rajono.

[galerija kiek=”16″]

Miškininkai šiandien, nuo vidurdienio kauniečius pasitiko populiariose susibūrimo vietose. Kaune šaką buvo galima pasiimti Rotušės aikštėje, Turgaus aikštėje (Vaidoto g.) ir Baltų prospekte, ties 53 numeriu pažymėtu pastatu.

Kauno rajono gyventojai būsimų kalėdinių namų puošmenų, kvepiančių mišku, lūkuriavo Raudondvaryje (Pilies g. 8) ir Vilkijoje (Čekiškės g. 98).

„Iniciatyva „Parsinešk Kalėdas į savo namus“ yra šventė ir visiems Urėdijos darbuotojams. Didelis džiaugsmas dovanoti gražiausią Kalėdų simbolį – mišku kvepiančią eglės šaką ir tuo pačiu padėkoti gyventojams už tai, kad prisideda prie miško medžių išsaugojimo“, – yra sakęs Valstybinių miškų urėdijos direktorius Marius Pulkauninkas.

Primename, jog šia iniciatyva siekiama, jog gyventojai miškuose savavališkai nekirstų jaunų eglučių, nelaužytų šakų. Šventinėje akcijoje, vykusioje 120-yje Lietuvos skirtingų vietų, Valstybinių miškų urėdijos darbuotojai išdalijo daugiau nei 100 tūkst. eglišakių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA