Kauniečiai Kalėdas pasitinka kurdami šventinę nuotaiką | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai Kalėdas pasitinka kurdami šventinę nuotaiką

Organizatorių nuotr.

Praėjusį šeštadienį „Karaliaus Mindaugo“ apartamentų erdvėje vyko gyventojus ir naujakurius šildantis renginys. Jo metu buvo įžiebta simbolinė kiemo eglutė, grojo kalėdinė muzika ir visi vaišinosi karštais gėrimais.

Nors šeštadienį padus kuteno šaltukas, tačiau nuotaikos čia netrūko. „Karaliaus Mindaugo“ erdvėje projekto vystytojai pastatė simbolinę kalėdinę eglę, kuri džiugins apartamentų gyventojus ir visus, užsukančius čionai. Pasak vystytojų, „labai svarbu puoselėti gyvenamąją aplinką, kurioje būtų gera, jauku ir nesinorėtų išeiti“.

Renginio metu buvo galima apžiūrėti projektą iš arčiau, pardavimų atstovai „Capital Kaunas“ kvietė apžiūrėti dar likusius laisvus butus, pasivaikščioti panoraminius vaizdus atveriančiose terasose bei pasakojo apie projekto privalumus.

„Iš čia visos svarbiausios miesto vietos lengvai pasiekiamos, aplink daug kavinių, apsipirkimo centrų, sporto arenų. Čia pat visos svarbiausios Kauno švietimo įstaigos ir besikuriantis naujasis miesto centras. Tai patraukli vieta aktyviems, keliaujantiems ir laisviems žmonėms, kurie neprisirišę prie vietos. Projektas netgi patrauklus vilniečiams ar Vilniuje dirbantiems, nes vos už kelių minučių pėsčiomis yra Kauno geležinkelio stotis, iš kurios sostinė pasiekiama greičiau nei automobiliu“, – kalbėjo pardavimų atstovė Ieva Meilutė.

„Požiūris į gyvenamąją vietą keičiasi, gyvenimo tempas auga, todėl labai svarbu pasiūlyti teisingus sprendimus“ – pridūrė pašnekovė.

Organizatorių nuotr.

Iš projekto vystytojų išgirdome apie planus įrengti automobilių ir dviračių dalinimosi platformos stoteles, įrengti dviračių ir paspirtukų saugojimo erdves, pagerinti infrastruktūrą dirbantiems Vilniuje.

Visus norinčius įsikurti miesto širdyje, pardavimų atstovė Ieva, kviečia užsukti ir apžiūrėti butus. Daugiau informacijos rasite „Karaliaus Mindaugo“ apartamentų internetiniame puslapyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA