Du kauniečiai šventiniam apsipirkimui gerokai sutaupė | Kas vyksta Kaune

Du kauniečiai šventiniam apsipirkimui gerokai sutaupė

Kauno apskr. VPK nuotr.

Didžiosios metų šventės ne už kalnų, per jas norisi gausaus vaišių stalo, o vagišiai – ne išimtis. Pastarieji nusprendė prekių iš prekybos centro įsigyti nemokamai.

[galerija kiek=”4″]

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Dainavos policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d., dėl vagystės.

Nenustatytos tapatybės asmuo iš prekybos centro esančio, Kaune, V. Krėvės pr., paėmęs prekių, kurių bendra vertė siekia 141.73 eurų, ir pasišalino nesumokėjęs. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo du vyrus, galinčius turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Asmenis, pažįstančius šį vyrą ar žinančius jo buvimo vietą, galinčius suteikti bet kokios vertingos informacijos, prašome skambinti į Kauno apskrities VPK telefonu (8 37) 30 38 97, (8 37) 30 34 50 arba rašyti el. paštu ramunas.borneika@policija.lt.

Pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. asmeniui gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų. Tyrimą organizuoja ir kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Pirmojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA