Neeilinis renginys – kauniečius kviečia į masinį sniego mūšį | Kas vyksta Kaune

Neeilinis renginys – kauniečius kviečia į masinį sniego mūšį

R. Tenio nuotr.

Jei žingsniuodami Santakos parku pamatysite į jus skriejančią sniego gniūžtę, penktadienį teks mesti vieną atgal, mat čia kauniečiai žais masinį sniego mūšį.

Gruodžio 21 diena Kauno mieste bus kiek kitokia, Santakos parkas pritrauks sniego mylėtojus – čia nuo 15 val. skelbiamas Šaltasis karas. Sniego mūšis truks tris valandas, o kviečiami visi, norintys atitrūkti nuo darbų ir mokslų.

„Kaunas po truputį praranda savo džiaugsmingumą su visais remontais ir žiemos šalčiais, tad noriu pasidalinti džiaugsmu ir pranešti apie šį sniego mūšį, kurį organizuojam su draugais“, – teigia vienas iš organizatorių.

Kaunietis neslepia, kad jam tai pirmas organizuojamas renginys, tačiau juokauja, kad geriausia praktika buvo 12 metų vidurinės mokyklos, mat čia netrūko nei sniego, nei karų.

O ir nuotaikos, rodos, nieks nesugadins: kaunietis teigia, kad oras lyg ir suderintas, kad būtų apie nulį, o„ jei sniegas nelips, neproblema! Sniegas yra tuo ir smagus, kad daugeliu formų suteikia pramogas: pilti, kasti, mesti gabalus – pilna pasirinkimų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA