Įspėjimas vairuotojams: Pramonės prospekte antrą dieną formuojasi kosminės spūstys | Kas vyksta Kaune

Įspėjimas vairuotojams: Pramonės prospekte antrą dieną formuojasi kosminės spūstys

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ redakciją trečiadienį pasiekė informacija apie Pramonės prospekte didelius nepatogumus vairuotojams keliančią kliūtį. Akylo kauniečio Ramūno teigimu, eismui trukdo antrą dieną gatvėje stovintis vilkikas.

[galerija kiek=”4″]

„Jau antra para kaip Partizanų gatvėje ir Pramonės prospekte stovi sugedęs vilkikas lenkų valstybiniais numeriais ir taip kelia kosminius transporto kamščius visame Pramonės prospekte ir jo apylinkėse“, – rašė Ramūnas.

Jo atsiųstose nuotraukose matyti krovininė transporto priemonė, stovinti pirmoje Pramonės prospekto juostoje prie pat sankryžos. Ne iš piršto laužtas ir kauniečio teiginys apie spūstis – „Google Maps“ duomenimis, net neprasidėjus vakariniam pikui srautas jau nuo Taikos prospekto žiedinės sankryžos iki Partizanų gatvės juda vangiai.

„Nėra aišku, kiek laiko jis dar taip stovės numestas. Nejaugi mūsų miesto komunalinės tarnybos nieko negali padaryti, kad šį vilkiką pastumtų į saugesnę vietą ir taip išspręstų transporto problemas?“ – svarstė skaitytojas.

„Kas vyksta Kaune“ susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Komunikacijos poskyrio specialiste Dovile Bernotaite, visgi, paaiškėjo, kad sunkvežimis gali pareigūnams ši situacija žinoma, o sunkvežimis gali būti patrauktas bet kurią akimirką.

Kaip informavo Kauno apskrities VPK atstovė, pranešimas apie eismą trikdančią transporto priemonę gautas trečiadienį, 7.05 val. Ryte į nurodytą vietą nuvykę pareigūnai rado vilkiko vairuotoją, kuris sakė laukiantis techninės pagalbos.

Kelių eismo taisyklių pažeidimo policininkai neužfiksavo – vairuotojas turėtų patraukti krovininį automobilį sulaukęs pagalbos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA