Vairuotojai įstrigo Kauno klinikų aikštelėje (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Vairuotojai įstrigo Kauno klinikų aikštelėje (papildyta)

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojos nuotr.

Į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi kaunietė, jos teigimu, centrinėje LSMU ligoninės Kauno klinikų automobilių stovėjimo aikštelėje įvyko automatinės kasos gedimas ir žmonės priversti laukti eilėje.

„Pagrindinėje Kauno klinikų mašinų parkavimo aikštelėje gedimai, niekas nieko nesutvarko, išvažiuoti neleidžia“, – situaciją apibūdino skaitytoja.

Gedimas Kauno klinikų automobilių stovėjimo aikštelėje/ Skaitytojos nuotr.

Moteris teigia, kad laukia jau apie valandą – žmonės stovi eilėje ir pyksta.

Papildyta: Susisiekus su Kauno klinikų Viešosios komunikacijos tarybos vyriausiąja specialiste Egle Audickaite, paaiškėjo, kad vienas gedimas jau pašalintas, o išvažiuoti negali tik tie, kurie atsiskaityti nori bankine kortele.

„Atsiprašome žmonių už nesklandumus, susidariusius vienoje iš Kauno klinikų aikštelių. Šiandien šios aikštelės kasoje, kurioje galima atsiskaityti grynaisiais pinigais, buvo atlikti techniniai darbai. Ši automatinė kasa vėl veikia sklandžiai. Minėtoje aikštelėje kol kas neveikia kasa, kurioje už automobilio stovėjimą galima susimokėti bankine kortele. Situaciją ir kilusius nesklandumus stengiamės kuo greičiau išspręsti“, – komentuoja E. Audickaitė.
Dar papildyta: Vyriausioji specialistė 14:51 val. informavo, kad visi gedimai sutvarkyti – jau galima atsiskaityti ir bankine kortele.
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA