Kauniečiai piktinasi: gatves nuvalė, o takus pamiršo | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai piktinasi: gatves nuvalė, o takus pamiršo

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Pirmadienį gausiai pasnigus, kelionė Kauno takais itin apsunko tėvams su vaikiškais vežimėliais, senyvo amžiaus ar negalią turintiems žmonėms. „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai teigia, kad sniego dangos storis miesto centre ir kitose dalyse buvo išties didelis.

[galerija kiek=”4″]

Į redakciją kreipęsi kauniečiai pirmiausia atkreipė dėmesį į miesto parkus. Anot gyventojų, Ąžuolyne buvo nuvalytas tik vienas takas, technikos nė pėdsako nematyti Vydūno alėjoje ir zoologijos sodo prieigose.

Žmonės matė pėsčiuosius klampojant prie Kauno pilies tilto, sunku kelią skintis esą buvo Šv. Gertrūdos ir Birštono gatvių šaligatviais, Neries krantinės taku.

Susisiekus su gatves laikinojoje sostinėje prižiūrinčios bendrovės „Kauno švara“ atstovais, visgi, patikinta darbuotojus dedant visas pastangas, kad kelionė būtų saugi ne tik vairuotojams, bet ir pėstiesiems.

Šeštadienį ir sekmadienį pradėti valymo darbai intensyviai vykdomi nuo pat pirmadienio nakties – gatvės valomos nuolatos, o dėmesys skiriamas ir šaligatviams.

Pirmadienį, kaip tvirtinama, „Kauno švaros“ darbininkai valė Ramybės, Vytauto, Ąžuolyno parkų takus, taip pat pagrindinių Žaliakalnio gatvių šaligatvius. Centrinėje miesto dalyje šaligatviai esą valyti tris kartus – kelininkai tebepluša, darbai vyksta nepertraukiamai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA