Mieste stoja eismas – automobiliai neatlaiko kelio dangos išbandymo | Kas vyksta Kaune

Mieste stoja eismas – automobiliai neatlaiko kelio dangos išbandymo

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Sekmadienį žiema į Kauną atėjo su trenksmu: iš dangaus krenta snaigės, o kelio danga – plikledis. Vakare internete „pasipylė“ ne tik perspėjimai dėl slidžios kelio dangos, avarijos, bet ir įspėjimai, kad automobiliai neužkyla į kalnus – mieste spūstys.

[galerija kiek=”4″]

Nuo maždaug 16 val. socialiniame tinkle „Facebook“ netrūksta vairuotojų perspėjimų: spūstis Vakariniame aplinkkelyje, Domeikavoje, centre, kelyje link Karmėlavos. Į Aplinkkelio kalną neužvažiuoja sunkiasvorės transporto priemonės, į kalną prie „Regitros“ – lengvieji automobiliai.

Kelio dangos išbandymai pasireiškia ne tik kylant į kalną, jų netrūksta ir lygiam kelyje – Kaune ir aplink jį pasipylė avarijos: dvi transporto priemonės griovyje, kitur eismą stabdo automobilių susidūrimai. O kelias Vilnius-Kaunas-Klaipėda ne tik, kad ne valytas, bet ir ypatingai slidus.

Didelė spūstis pasitinka važiuojančius Vakariniu aplinkkeliu nuo Garliavos ar Akademijos link prekybos centro „Mega“. Čia ne tik į kalną neužvažiuoja sunkiasvoriai automobiliai, bet ir ant Česlovo Radzinausko (Lampėdžių) tilto pasitinka trijų transporto priemonių eismo įvykis.

Pasak Kauno apskr. VPK, pranešimas apie avariją ant tilto gautas 16:17 val. Pirminiais duomenimis, sužeistų asmenų nėra.

Panerių g., važiuojant link Lapių, automobilis nuslydo į kelkraštį ir apvirto. Pranešimas apie šį įvykį gautas 16:31 val. Sužeistų asmenų taip pat nėra, bet transporto priemonė gerokai apgadinta.

Maždaug 17:20 val. nuo kelio „Via Baltica“, netoli Vandžiogalos, į kelkraštį nuslydo sunkiasvorė transporto priemonė.

Kaip teigia pareigūnas, nuo 16 val. fiksuota tik 6 eismo įvykiai. Visgi daugokai prie spūsčių prisideda ir negalėjimas užvažiuoti ant kalno įkalne.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA