Galerijoje įsikūrė išskirtinių kalėdinių dovanų parduotuvė | Kas vyksta Kaune

Galerijoje įsikūrė išskirtinių kalėdinių dovanų parduotuvė

Organizatorių nuotr.

Kaune penktadienį duris atvėrė išskirtinių kalėdinių dovanų parduotuvė Gedimino gatvėje esančioje „Bobo gallery“. Šį savaitgalį veiksiančioje krautuvėlėje pasirinkimo netrūks.

„Pajuskite dovanojimo malonumą, nes dovanoti yra gera“, – sako dovanų parduotuvės organizatorės, marketingo ir komunikacijos agentūros „A/D STUDIO“ įkūrėjos Agnė Skripkinaitė ir Dovilija Torrau, kviesdamos kauniečius įsigyti stilingas, jaukias ir kokybiškas dovanas.

Šeštadienį ir sekmadienį veiksiančios parduotuvės asortimentas prasideda nuo nebrangių mini dovanų, tokių kaip rūšinės kavos, šefo Deivydo Praspaliausko riboto leidimo šokoladų, naturalių bičių vaško žvakių, rankų darbo lino peteliškių bei skandinaviško tipo žaislų vaikams, iki brangesnių: parfumuotų žvakių, kokybiškų vilnos moteriškų ir vyriškų šalikų, pledų bei megztinių, miego bei namams skirtų „lounge“ rūbų, taip pat laisvalaikio drabužių, namų interjero detalių, paltų, rankinių, kvepalų ar baldų.

„Bobo gallery“ yra konceptuali ir multifunkcinė erdvė Kaune, skirta įvairiems renginiams ir susitikimams: prekių ženklų pristatymams, pop-up parduotuvėms, kapsulinėms meno parodoms, fotosesijoms, prezentacijoms, ir konferencijoms.

Daugiau apie kalėdines dovanas rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA