Sutvarkius gatvę Vilijampolėje, ramus miegas tapo nebeįmanomu | Kas vyksta Kaune

Sutvarkius gatvę Vilijampolėje, ramus miegas tapo nebeįmanomu

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Į „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi be vilties likęs kaunietis – sutvarkius Panerių g., prasidėjo nemalonumai. Pasak skaitytojo, šalia sankryžos su Varnių g. buvo palikti netvarkingi šuliniai, o jų erzinantis garsas neleido nei ramiai ilsėtis, nei miegoti.

„Panerių gatvę sutvarkė naujai, tačiau neįmanoma ištverti šalia Varnių gatvės sankryžos paliktų netvarkingų šulinių erzinančio garso! Kaskart pravažiavus automobiliui kartojasi vis tie patys garsai. Nei vakare, nei naktį neįmanoma ilsėtis“, – situaciją, prasidėjusią gruodžio pradžioje apibūdino skaitytojas.

Kaunietis atviras – ne vienas šalia gyvenantis žmogus skambino į „Kauno vandenis“, tačiau jie per dvi savaites išspręsti situacijos nepanoro.

„Paskambinus į „Kauno Vandenis“, jie pasako, kad problemą užsirašys ir ji bus ištaisyta. Tačiau visą savaitę skambino ne vienas namo gyventojas ir kiekvienam buvo atsakyta, kad skambinate tik jūs ir tik jums tie šuliniai trukdo, o skambutį užregistruosim“, – pasakojo vyras.

Skaitytojas teigė, kad tik nori, jog būtų sutvarkyta klaida ir namo gyventojai vėl galėtų ramiai gyventi. „Mes, šalia esančio namo gyventojai, tik norime ramybės. Jeigu kas nors paliko klaidą, kuri neleidžia ramiai ilsėtis, vadinasi ta klaida turi būti ištaisyta“, – mintis dėstė kaunietis.

Klaidą taisyti imta tuomet, kai apie ją „Kas vyksta Kaune“ žurnalistai pranešė Kauno miesto savivaldybei. Prireikė maždaug dviejų savaičių ir Panerių gatvės gyventojų ramybės nebedrumsčia šulinių dangčiai.

„Triukšmingi šulinių dangčiai buvo sutvarkyti gruodžio 14 d. Triukšmą kėlė po dangčiais papuolę skaldos akmenukai. Mieste pastebėjus daugiau tokių atvejų, kauniečių prašome apie tai pranešti Miesto tvarkymo skyriui“, – situaciją komentavo Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA