Vilijampolėje neleistinoje vietoje pastatytas automobilis sunkina eismą – tikisi nelaimės | Kas vyksta Kaune

Vilijampolėje neleistinoje vietoje pastatytas automobilis sunkina eismą – tikisi nelaimės

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojo nuotr.

Jau nuo gruodžio 12 d. vienoje pagrindinių Vilijampolės gatvių neleistinoje vietoje pastatytas automobilis sunkina transporto priemonių pralaidumą. Kaunietis, kreipęsis į „Kas vyksta Kaune“, teigia, kad „Renault“  apsidėjęs purvu ir jo beveik nebematyti, o specialiosios tarnybos kelio atlaisvinti neskuba.

Automobilis pastatytas Varnių gatvės pirmos juostos viduryje, kur negalima palikti automobilio – šalia puikuojasi „Sustoti draudžiama“ ir „Stovėti draudžiama“ kelio ženklai.

„Jau antra para Varnių gatvėje netoli Varnių tilto mėtosi numestas automobilis, iš kurio, liudininkų teigimu, išlipo narkomanas, „pavaiduokliavęs“ nėrė per judrią gatvę skersai ir kažkur dingo“ , – situaciją apibūdina kaunietis.

Skaitytojas yra susirūpinęs eismo dalyvių saugumu, mat automobilis jau apsinešęs purvu, tamsios spalvos ir dėl to sunkokai pastebimas. Vyro teigimu, transporto priemonė jau turėjo būti patraukta iš šios judrios gatvės, tačiau niekas neskuba to daryti. „Niekam nerūpi, kol neįvyks nelaimė“, – mintis dėsto kaunietis.

Tiesa, vyras pastebėjo, kad šios transporto priemonės apžiūrėti buvo atvykęs pareigūnų ekipažas, tačiau situacija nepakito.

„Pikčiausia, kai žmonės gauna baudą už vieną ratą, paliktą ant šaligatvio, ar už „parkavimą“ daugiabučių kiemuose, kur žoles jau seniai nėra, o čia niekam nerūpi“, – pasipiktino neslepia skaitytas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA