Kaunietė I. Zasimauskaitė pristato naują dainos „Apkabink“ versiją: kviečia nebijoti išreikšti jausmus | Kas vyksta Kaune

Kaunietė I. Zasimauskaitė pristato naują dainos „Apkabink“ versiją: kviečia nebijoti išreikšti jausmus

Justina Rau Photography nuotr.

Prieš mėnesį pristačiusi itin brangią ir daug reiškiančią dainą „Apkabink“, kaunietė atlikėja Ieva Zasimauskaitė savo klausytojus panoro nustebinti nauju minėto kūrinio vaizdo klipu bei lyrine šios dainos versija. Tokią, kurioje ji pirmąkart išdrįsta šokti, taip išlaisvindama slapčiausius savo jausmus. Pirmąkart šis dainos „Apkabink“ variantas nuskambėjo per miesto eglutės įžiebimo renginį Kauno Rotušės aikštėje paskelbiant Kauno Kalėdų radijo startą.

„Ši daina nuo pradžių iki galo yra mano pasaulis, mano vidinis pasakojimas, išgyvenimas“, – atvirai prisipažįsta dainininkė. Pasak jos, daina „Apkabink“ gimė sunkiu laikotarpiu – ją Ieva parašė sėdėdama automobilyje, po skaudaus išsiskyrimo su draugu.

„Tik po išsiskyrimo pradedame matyti dalykus, kuriuos galėjome daryti kitaip, tik tada pradedame suvokti, kad santykius reikia statyti tada, kai jie vyksta, o ne tada, kai baigiasi. Tuomet, atrodo, užtektų paskutinio karto, kad viską išsakytum, paskutinio apkabinimo…“ – mintimis dalijasi I. Zasimauskaitė.

Dainininkė atvira – jos gyvenime pasitaikė momentų, kai ji gailėjosi savo padarytų klaidų, tačiau jau buvo per vėlu, kad jas ištaisytų. „Noriu išmokti apsikabinti lyg paskutinį kartą, kiekvieną dieną, kad niekada nesigailėčiau po to, kai to žmogaus nebelieka gyvenime”, – jautriai pasakoja ji.

Naujajai kūrinio „Apkabink“ versijai atlikėja nufilmavo ir naują klipą. Šįkart jis – visiškai kitoks nei dainininkės ankstesnieji kūrybos darbai. Čia ji pirmąkart prieš kamerą išdrįsta šokti.

„Šis vaizdo klipas yra man be galo ypatingas, aš pirmą kartą šoku… Ir šie kadrai netgi netyčia virto vaizdo klipu… Tai buvo filmavimo pabaiga, aš pasileidau plaukus ir tiesiog buvau paprašyta išgyventi šitą dainą taip, kaip tą kartą, kai ją rašiau… Dar nesu jautus tokio gero jausmo – tiesiog užsimerki ir jauti absoliučią laisvę būti savimi, tokia, kokia esi”, – šypteli dainininkė.

I.Zasimauskaitė sako, kad be jos komandos visas šis stebuklas, kurį ji siunčia savo gerbėjams, nebūtų įvykęs. Prie dainos klipo Jakiškių dvare realizavimo subtilybių prisidėjo Donatas Tamašauskas aka Dzouns, Sankirtan, Milda Butkevičienė, Rita Martinkutė.

„Atiduodu tai jums. Klausykitės ir leiskim sau jausti!“ – sako Ieva.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA