K. Baršausko gatvę sukaustė didžiulė spūstis: eismas beveik nejuda (dar papildyta) | Kas vyksta Kaune

K. Baršausko gatvę sukaustė didžiulė spūstis: eismas beveik nejuda (dar papildyta)

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Trečiadienio pavakarę „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė informaciją apie didelius eismo trikdžius K. Baršausko gatvėje. Spūstis nusidriekė nuo Tunelio gatvės iki pat VI forto žiedo ir vis auga.

[galerija kiek=”8″]

Socialiniuose tinkluose kauniečiai tvirtina, kad automobilius stoti privertė K. Baršausko, Kovo 11-osios gatvių ir Pramonės prospekto žiedinę sankryžą užblokavęs troleibusas. Dėl nutrūkusios kontaktinio tinklo linijos keleivinė transporto priemonė esą sustojo ties išvažiavimu Petrašiūnų kryptimi.

Laidas nutrūkęs tuoj už žiedinės sankryžos, leidžiantis link R. Kalantos gatvės. Skaitytojai tvirtina, kad darbininkai „kažką lipdo“, tačiau nepastatyti jokie įspėjamieji ženklai, o ir darbo tempas ne pats didžiausias.

Incidentas vakarinio piko metu smarkiai apsunkino intensyvų eismą nuo geležinkelio stoties iki VI forto žiedo. „Kas vyksta Kaune“ žiniomis, spūstis prasideda jau kylant Tunelio gatve ir tęsiasi kone per visą K. Baršausko gatvę, kurioje automobiliai vos juda.

Vairuotojai sako, kad transporto srautas stoja ir Kovo 11-osios ir Pašilės gatvėse, Pramonės prospekte judant VI forto žiedo kryptimi. Pravažiavimas link miesto centro K. Baršausko gatve, kauniečių teigimu, laisvas.

Papildyta 17.08 val.

Su „Kauno autobusų“ atstovais dėl kontaktinio tinklo gedimo ir troleibuso patraukimo darbų „Kas vyksta Kaune“ susisiekti nepavyko. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojams apie tokį incidentą nepranešta.

Tuo metu spūstis jau „nusileido“ nuo kalno ir pasiekė Kauno geležinkelio stotį, kemšasi Pramonės prospektas nuo „Urmo“ iki VI forto žiedo, Taikos prospektas atkarpoje tarp Birželio 23-iosios gatvės ir Pramonės prospekto.

Avarija Birželio 23-iosios gatvėje / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Techninis eismo įvykis, užfiksuotas Birželio 23-iosios gatvėje netoli Savanorių prospekto, situacijos nė kiek negerina. Čia susidūrė automobiliai „Toyota“ ir „Citroen“.

Papildyta 17.31 val.

Kauniečiai įspėja, kad trys automobiliai susidūrė Taikos ir Pramonės prospektų žiede, techninis eismo įvykis taip pat fiksuotas Kovo 11-osios gatvės ir Taikos prospekto žiedinėje sankirtoje. Dėl šių avarijų ir K. Baršausko gatvę bandančių aplenkti vairuotojų didelė spūstis nutįso Taikos prospektu.

Ties Prisikėlimo bažnyčia apgadintos mašinos užblokavo ir Žemaičių gatvę – ja nuo centro į Žaliakalnį kylantys vairuotojai priversti stoti kalno apačioje.

Papildyta 18.10 val.

„Kas vyksta Kaune“ žiniomis, vairuotojai K. Baršausko gatvėje jau išsivadavo iš spūsties gniaužtų, bet eismo situacija vis dar sudėtinga kitose Kaune vietose. Senamiestyje srautą stabdo nauja avarija, įvykusi Kauno pilies žiede.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA