Kauniečių mėgstamos radijo stoties eteryje antradienį – tyla | Kas vyksta Kaune

Kauniečių mėgstamos radijo stoties eteryje antradienį – tyla

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Antradienio vakarą „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė informacija apie sutrikusią radijo stoties „Kelyje“ transliaciją. Skaitytojams į galvą šovė blogiausia – tuoj pat sunerimo, kad Kaune veikiančią stotį ištiko finansiniai sunkumai.

„Mėgstame paklausyti Kauno radijo stotį „Kelyje“, bet šiandien nuo pat ryto iki dabar įsijungus jų bangas nieko nesigirdi, tik tyla“, – tvirtino Giedrė.

Ji pridūrė, kad stoties internetiniame portale ar „Facebook“ puslapyje nenurodoma, kodėl nutrūkusi transliacija. Be to, klausyti radijo visą dieną neįmanoma ir internetu. „Gal žinot, kas nutiko? Bankrotas?“ – spėjo kaunietė.

Visgi paskutinioji 2000 m. Kaune įkurtai ir greitai veiklą kituose didmiesčiuose pradėjusiai stočiai kol kas tikrai neišmušė. „Kas vyksta Kaune“ žiniomis, radijo transliacija laikinojoje sostinėje nutrūko dėl išorinio elektros tinklų gedimo.

Visas pastatas Birželio 23-iosios gatvėje, kur veikia „Kelyje“ studija, liko be elektros – eteris dėl to tyli nuo 9 val. Mėginama atkurti srovės tiekimą, tačiau darbai užtruko. Visgi tikėtina, kad radijas pradės veikti šį vakarą, o blogiausiu atveju – rytoj.

Kitur radijo stoties transliacija antradienį vyko be trikdžių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA