Kauno klinikose laukiantiems laikas neprailgo – gavo kalėdinių lauktuvių | Kas vyksta Kaune

Kauno klinikose laukiantiems laikas neprailgo – gavo kalėdinių lauktuvių

Organizatorių nuotr.

Gruodžio 10 d. rytas LSMU Kauno klinikose buvo kitoks nei įprastas pirmadienis, čia buvo maloniai nustebinti vizito pas gydytoją belaukiantys pacientai. Mandarinus dalinę Lietuvos medicinos studentų asociacijos (LiMSA) nariai Kauno klinikose vykdė akciją ,,Mainau mandariną į šypseną”.

[galerija kiek=”4″]

Pagrindinė akcija buvo vykdoma Kauno klinikų Radiologijos klinikoje, tačiau mandarinai buvo dovanojami ir visiems norintiems pacientams iš kitų skyrių. Įvairių kursų biomedicinos studijų krypčių studentai dalindami mandarinus, kurie daugumai žmonių yra neatsiejami nuo žiemos švenčių, kalbino eilėse laukiančius, linkėdami jaukių artėjančių švenčių ir sveikatos. Mandarinai pasiekė ne tik pacientų, bet ir daugelio medicinos personalo darbuotojų rankas, o šypsenos pildė gerumu ir pozityvumu visų akcijos dalyvių širdis.

Renginys buvo vykdytas siekiant stiprinti ryšius tarp pacientų ir būsimų medikų ar kitų sveikatos priežiūros specialistų, dalintis gerumu bei pasirūpinti, kad vizito pas gydytoją laukimas būtų kuo mažiau varginantis ir neprailgęs.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA