Kelią link Kauno centro užtvėrė sumaitoti automobiliai | Kas vyksta Kaune

Kelią link Kauno centro užtvėrė sumaitoti automobiliai

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Pirmadienio popietę, dar nesutemus, du automobiliai smarkiai vienas į kitą rėžėsi Tunelio gatvėje. „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai praneša apie didelę spūstį, dėl eismo įvykio nusitęsusią K. Baršausko gatve.

Kaip socialiniuose tinkluose dalijasi kauniečiai, avarija įvyko apie 14.20 val. Iš nuotraukų matyti, kad Tunelio gatvės ir Radvilėnų plento sankryžoje susidūrė apynaujis „Opel“ ir gyvenimo jau matęs „Volkswagen“.

Sudaužytos transporto priemonės iš esmės užblokavo abi eismo juostas, skaitytojai praneša, kad važiuojat centrinės Kauno dalies kryptimi, spūstis K. Baršausko gatvėje prasideda jau nuo prekybos centro „Molas“.

[galerija kiek=”4″]

Vairuotojai svarsto, kad „Opel“ suko kairėn į Radvilėnų plentą, kai automobilį kliudė nuo kalno besileidžiantis „Volkswagen“. Visgi manevro atlikti „Opel“ vairuotojas galėjo nespėti ir gavo smarkų smūgį į galinę dešinę dalį, o kito automobilio visiškai suniokota priekinė dešinė dalis.

Tiesa, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojai „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad pranešimo apie šį įvykį nesulaukė. Vadinasi, nors mašinos ir smarkiai apgadintos, žmonės avarijos metu nenukentėjo, vairuotojai sutarė užpildyti eismo įvykio deklaraciją.

Socialiniame tinkle taip pat kilo gana arši diskusija vienam kauniečiui pasiūlius šioje gana pavojingoje gatvių sankirtoje įrengti šviesoforą. Mintis sulaukė nemenko pasipriešinimo, nes šviesoforų, stabdančių eismo pralaidumą, skaičius esą ir taip auga, o įrenginys, kuris priverstų gana greit nuo kalno besileidžiančius vairuotojus stabdyti, sukeltų dar daugiau avarinių situacijų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA