Pratęsti šventes kauniečiai kviečiami į nuotaikingiausią vakarėlį | Kas vyksta Kaune

Pratęsti šventes kauniečiai kviečiami į nuotaikingiausią vakarėlį

Tarp Kalėdų ir Naujųjų metų Kauno kino centre „Romuva“ ir vėl ryškiai įsižiebs raudonosios lemputės bei nuotaikingiausios komedijos. Gruodžio 27-30 d. žiūrovai galės pratęsti šventes pačiame jaukiausiame kalėdiniame vakarėlyje, nes „Komedijų klubo“ repertuare – net septyni išskirtiniai filmai, kurių herojai tikrai moka linksmintis.

„Komedijų klubą“ atidarys naujausias filmo „Neliečiamieji“ kūrėjų darbas „Toks gyvenimas!“, suteiksiantis progą pažvelgti į prancūziškų vestuvių planavimo užkulisius, kuriuose niekas nevyksta taip, kaip planuota. Ne mažiau kuriozinių situacijų lauks ir kitose dviejose romantika pagardintose prancūziškose komedijose – „Dėl visko kalta meilė“ bei „Jaunikis ant balto žirgo“. Poroje Holivudo filmų spindės neblėstančio žavesio aktorė Diane Keaton. Tai būrio žvaigždžių padabinta šilta ir šmaikšti šeimos istorija „Tobulos Kalėdos“ bei gyvenimo džiaugsmu trykštantis „Knygų klubas“.

Į vakarėlį su išties netikėta pabaiga pakvies „Romuvos“ žiūrovų visų laikų mylimiausia komedija „Tobuli melagiai“. Taip pat žiūrovų lauks ir specialus seansas – 6-ojo dešimtmečio elegancija alsuojanti kino klasika „Pusryčiai pas Tifanį“ su tikra kino ir stiliaus ikona Audrey Hepburn.

Norintiems ypatingu vakaru kine pradžiuginti artimuosius „Romuva“ siūlo įsigyti dovanų kuponą: tai padaryti galima „Romuvos“ kasoje ar internetu.

Daugiau informacijos galima rasti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA