Į Kauną pasibeldė tikroji žiema: sniegas kauniečių nebaido – veiksmas verda | Kas vyksta Kaune

Į Kauną pasibeldė tikroji žiema: sniegas kauniečių nebaido – veiksmas verda

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Penktadienį laikinąją sostinę užklupo tikroji žiema. Sniegas barsto žemę dideliais snaigių „kąsniais“. Tačiau, nepaisant to, gyventojai nelindi namuose – Kauno gatvėse jų gausu.

Atrodytų, jog sniegas turėtų šiek tiek sulėtinti tempą saugantis asmeninių sužeidimų ir kitų nelaimių. Tačiau kauniečiai gal ir skuba lėčiau, tačiau veiksmo akimirkos užfiksuotos nuotraukose patvirtina – net ir netikėčiausiai užklupusios oro sąlygos neprivers pakeisti turėtų planų.

Gatvėse gausu ne tik šiltais drabužiais apsikamšiusių kauniečių, bet ir automobilių vairuotojų. Keliai sausakimši, tačiau daugeliui vykstančių tikslo link, sniegas keliuose kiša koją.

Policijos pareigūnai praneša, jog šiandien nuo 7 ryto iki 11 val. Kauno apskrityje įvyko 22 eismo įvykiai (Kaune – 16), iš jų į 4 eismo įvykius buvo kviesta medikų pagalba.

Kauno apskrities policija primena vairuotojams pasirinkti ne maksimalų leistiną, o saugų greitį. Esant slidžiai kelio dangai, prailgėja stabdymo kelias, dabartinės oro sąlygos blogina matomumą, tad vairuotojams patariama laikytis saugaus atstumo tarp transporto priemonių, neskubėti kelyje, būti atidiems ir kantriems.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA