Kauno liberalai sudarė rinkiminį sąrašą | Kas vyksta Kaune

Kauno liberalai sudarė rinkiminį sąrašą

Asmeninio archyvo nuotr.

Kauno liberalai sudarė kandidatų į Kauno miesto tarybą sąrašą ir patvirtino rinkimų programą. Liberalus į savivaldos rinkimus ves sąrašo lyderis – vicemeras Simonas Kairys, kuris tuo pačiu yra ir liberalų kandidatas į merus.

Antroje kandidatų sąrašo vietoje atsidūrė Kauno m. savivaldybės tarybos narys Domas Sirgedas,

Domas Sirgedas / Organizatorių nuotr.

trečioje vietoje – socialinių mokslų daktarė, Kauno miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Nijolė Putrienė, ketvirtas sąraše – verslininkas Vytas Snarskis. Rinkimų sąrašo penketuką užbaigia buvęs Kauno miesto meras, dabartinis tarybos narys ir liberalų frakcijos seniūnas Rimantas Mikaitis. Į sąrašo dešimtuką pateko ir neseniai prie liberalų bendruomenės prisijungęs Vytauto Didžiojo universiteto Azijos studijų centro vadovas dr. Aurelijus Zykas.

Nijolė Putrienė / Organizatorių nuotr.

„Aš labai džiaugiuosi, kad Kauno liberalai išliko vieningi, nesusvyravo ir pateikia visuomenei tokį kandidatų sąrašą, kuriame sąžiningi, veiklūs, jau patyrę ir savo miestą mylintys žmonės. Jaučiame Kauno visuomenės palaikymą, tai veda mus į priekį ir labai motyvuoja. Ypač malonu, kad nors ir nebūdami rinkimų sąraše, prie kampanijos pažadėjo prisijungti ir kiti žinomi veiklūs kauniečiai. Kaip visada, į rinkimus einame ypatingą dėmesį skirdami savo rinkiminei programai, jos kokybei, tokiu būdu mums nuo pirmos dienos nekils klausimų, kokiomis kryptimis dirbti Kauno gerovei“, – sako Kauno liberalų primininkas Simonas Kairys.

Vytas Snarskis / Organizatorių nuotr.

Pasak S. Kairio, Kaune būtina sukurti tokią aplinką, kad jaustųsi ne ką tik pasibaigusį sovietmečio pilkuma, bet šiuolaikiško miesto alsavimas. Visame kame, nuo parkų, viešųjų erdvių, mokslo aplinkos iki šaligatvių, pėsčiųjų takų ir savivaldybės teikiamų paslaugų.

„Privalome su dar didesne energija išlaikyti esamą kryptį ir įtvirtinti pastaruosius trejus metus Kaune įvykusius esminius pokyčius. Kaune slypi didžiulis kultūrinis užtaisas, akademinis potencialas bei didelės galimybės tapti ekonominio augimo centru“, – pristatydamas rinkiminę programą pabrėžė S. Kairys.

Kauno liberalų savivaldos rinkimų programoje pagrindinis dėmesys tenka, švietimui, kultūrai, verslumo skatinimui.

Rimantas Mikaitis / Organizatorių nuotr.

Gruodžio mėnesį Kauno visuomenei bus pristatytas Liberalų manifestas, skirtas visiems liberalios dvasios ir laisvos minties žmonėms. Tuo liberalai siekia pabrėžti idėjų, vertybių svarbą Lietuvos politikoje.
Kauno liberalų kandidatų į Kauno miesto tarybą penkioliktuką sudaro:

    1. Simonas Kairys
    2. Domas Sirgedas
    3.  Nijolė Putrienė
    4. Vytas Snarskis
    5. Rimantas Mikaitis
    6. Edita Drazdauskienė
    7. Sigitas Šliažas
    8. Ramūnas Gatautis
    9. Ona Balžekienė
    10. Aurelijus Zykas
    11. Aistis Vaitiekaitis
    12. Raimundas Miladauskas
    13. Justinas Krėpšta
    14. Brigita Bingelytė
    15. Kristina Balčiūnaitė

Visas naujienas apie Kauno liberalų veiklą galite sekti oficialioje svetainėje arba socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

Politinė reklama bus apmokėta iš KLS rinkimų sąskaitos. Užs. Nr. 2018/12/02-KLS, MB „Kas vyksta“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA